Місцеве самоврядування в дії.

22 грудня 2012, 10:28
Власник сторінки
політичний аналітик
0
253
Місцеве самоврядування в дії.

Коли правоохоронні органи не діють, починає діяти вулиця, виправляє їхні косяки.

Коли в державі не діють закони України, починають діяти закони вулиці. Це показали місцеві жителі по вулиці Бальзака 54. Не чисті на руку чиновники віддали частину їх життєвого простору в приватні руки. Депутати місцевих рад, а в 2009 році коли шматок їхньої при домової території виставили на продаж, ще існували районні ради, не виконали свої прямі обов’язки, за ради яких їх обирали люди, не захистили своїх виборців. Місцеві чиновники заручивши підтримкою місцевої кишенькової громадської ради відробляють заказ не законного «власника» цього шматка безцінної Київської землі. Народний депутат України сказав, що те що міг він зробив, а далі звиняйте.

   А що робити людям? Звісно розраховувати тільки на себе. І поки суд розгляне позив місцевих жителів, поки Київрада розгляне звернення громадян, підкріплене більш чим тисячею підписів місцевих мешканців, про відміну свого рішення від 24 грудня 2009 року № 977/3046, мешканці прилеглих будинків будуть тримати оборону та протистояти, в законний спосіб, спробам забудовника розпочати роботи.

   Це дійсно яскравий приклад місцеве самоврядування в дії. Не те яке навязане владою, яке створювалося для одобрямса їхніх дій, як приклад кишенькові ОСНи, а яке виникає з низу. Яке гуртую людей, навколо захисту своїх законних прав і інтересів. Як тільки люди зрозуміють, що місто в якому вони живуть належить не чиновнику, а їм. Що бюлетень кинутий на виборах не просто папірець, а вирішення їхньої долі і долі їхнього міста  на найближчі п’ять років. Вони дійсно зможуть щось змінити. І  починати треба вже зараз. 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DLB6KzjKsvI

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.