Похоже Янукович уже не указ!?

30 листопада 2012, 10:36
Власник сторінки
странник
0
448
Похоже Янукович уже не указ!?

...

 Эпиграф: 

«Когда солдаты придут с победой домой…» Русская народная песня.

  Даже и не знаю, как описать горе, которое в очередной раз свалилось на Януковича-гаранта и на неподконтрольную ему Украину. 

 Всё это не укладывается в трепетную законопослушную матрицу, и тем не менее это происходит здесь и сейчас, прямо перед глазами изумлённых киевлян.

 Мир о котором нам рассказывают с голубых экранов то ли рушится, то ли экраны шустерят и путают?

 А возможно всё настолько сложно и запутано, что наш обычный, сермяжный ум, не способен понять того великого, что, как известно, видится на расстоянии?

Как разобраться в этих нагромождениях, умолчаниях и полунамёках?   

Нам всем, и уже давно, надо говорить по-простому, от души, чтоб дошло до каждого.

И обязательно на понятных всем примерах, не поднимаясь до каких-то заоблачных зияющих вершин человеческой мысли, типа Википедии, или Фейсбука, а брать всё из пышущей, дымящейся топки нашего обычного земного бытия.

И мы просто обязаны рубить правду-матку, как наш незабвенный Гарант, как бы это не было тяжело, и даже чиста лингвистически сложно.

 Всё-таки до чего же неблагодарный у нас в Украине народ, скажу я вам!

 Беспринципный, алчный, аморальный, да и вообще юридически девственный, и однозначно страдающий правофобией!

 С народом стараются по-людски, а он что в ответ?

 Как так можно? Куда мы зайдём (как точно выражаются наши юристы-активисты), с подобным правовым беспределом?

 Ну вот к примеру самый свежайший пример нашего родного правового нигилизма...

Подписывает Гарант Украины В.Ф.Янукович жизненноважный Закон України «Про внесення змін до Водного і Земельного кодексів України щодо прибережних захисних смуг»…

  С таким  на мой взгляд достаточно странным  для Украины текстом:  «З метою охорони поверхневих водних об'єктів від забруднення і засмічення та збереження їх водності вздовж річок, морів і навколо озер, водосховищ та інших водойм в межах водоохоронних зон виділяються земельні ділянки під прибережні захисні смуги».

 Далее ещё более странная в наше время забота о нуждах и чаяниях «пересічного маленького українця», выливается в ещё одну явно декларативную сентенцию: «Землі прибережних захисних смуг перебувають у державній та комунальній власності та можуть надаватися в користування лише для цілей, визначених цим Кодексом».

 Но и этого ему показалось мало, и далее Гарант, как мне кажется вообще переступил черту дозволенного, подписавшись под следующим  загадочным пассажем: «У межах населених пунктів місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування виділяються та облаштовуються пляжні зони для безперешкодного та безоплатного користування».

 После всего вышесказанного, и расставив всё по местам: "У межах пляжної зони прибережних захисних смуг забороняється будівництво будь-яких споруд, крім гідротехнічних, гідрометричних та лінійних", Гарант ставит жирную точку, назвав даже конкретные цифры, против которых уже если и попрёшь, то попрёшь против Самого: «Прибережні захисні смуги встановлюються по берегах річок та навколо водойм уздовж урізу води (у меженний період) шириною:

-для малих річок, струмків і потічків, а також ставків площею менше 3 гектарів - 25 метрів;

-для середніх річок, водосховищ на них та ставків площею більше 3 гектарів - 50 метрів;

-для великих річок, водосховищ на них та озер - 100 метрів.

- Якщо крутизна схилів перевищує три градуси, мінімальна ширина прибережної захисної смуги подвоюється».

   Всё настолько ясно, точно, очевидно и юридически грамотно, что казалось бы невозможно придраться ни к одному из этих изменений.

  Тем более после того, как Гарант прописывает главную, завершающую, и финальную норму закона, за которой только подпись, дата и точка: «1. Цей Закон набирає чинності з 1 січня 2011 року. 2. Цей Закон застосовується до правовідносин, що виникли після набрання ним чинності». Президент України В. ЯНУКОВИЧ м. Київ 2 грудня 2010 року N 2740-VI

 Обожаю, когда всё чётко и однозначно!

 Казалось бы живи себе по закону, и обретёшь ты счастье своё, не когда-нибудь, а уже здесь, и сейчас!

 И тут происходит что-то непонятное и даже невероятное.

 Гарант похоже не для всех в авторитете!??

 Иначе как можно объяснить к примеру то, что сейчас происходит со столичной прибрежной зоной Днепра, в районе Никольской Слободки?

Похоже для тех, кто уже в третий раз за эти последние 5 лет пытается залить пляжи Никольской Слободки бетоном, Гарант Янукович уже не авторитет, а вышеназванные гарантированные изменения  в Земельный и Водный кодексы, как минимум неизвестны «анонимным» застройщикам, или же они их просто в упор не видят.

Также, начиная с 2004 года, ничего не замечают ни охранно-разрешительные министерства и ведомства, ни служебно-разыскная прокуратура-милиция, ни нынешний наместник Гаранта Попов, который похоже уже играет космическую роль Черновецкого. И тем более в упор не видят Януковича наши манкурты-застройщики.

Пацаны, вы что, совсем охренели в своїм правовом нигилизме, с которым борется Гарант??

В общем, как не крути, но похоже они массово и вызывающе плюют на подпись самого Януковича В.Ф., гаранта!

Им что, закон не писан? Они что бля, не знают, что Украина не Россия?

Некоторые правда считают, что подобная право- и законо-фобия,  это для Украины нормально, т.к. у нас всё решается без всех этих никому ненужных западных заморочек и усложнений, а по-людски, по-понятному.  Только не надо кричать о коррупции, мафии и выражаться посредством других чуждых нашему менталитету терминах. Надо просто смотреть в корень, надо найти источник, из которого всё и проистекает.

Начнём естественно с нашей гарантированной Конституции.

В 5 статье Конституции, прямо указывается, что «єдиним джерелом влади в Україні є народ».

І ми всі ж добре розуміємо про кого саме йдеться.  Ви ж розумієте?

Народ у нас талановитий та роботящий! Тому він і є тим самим джерелом влади.

Ну де ще в світі можна їздити на лексусах, майбахах, і мати різне-інше подібне багатство,  одночасно знаходячись в країні, яка займає найнижчі щаблі в усіх можливих світових рейтингах?

 В нас дуже талановитий народ! Подивіться на депутатів, чиновників, судейських, прокурорів, міліцію і всіх тих хто є основою, є альфою та омегою української влади.

Хіба ж це не найталановитіші, та не найпрацьовитіші люди, судячи з їх досягнень?

І при цьому на відміну від якихось там азіатів, чи янкі, не треба навіть напрягатися щоб боротися за якесь непотрібне світове лідерство в мікроелектроніці, чи у космосі, або літакобудуванні, судячи по тому чим займається той нарід, який гарантує владу Януковичу, Ющенко, Кучмі, чи Кравчуку.  

Саме вони схоже і є, те єдине, життєдайне джерело влади Гаранта Януковича.

 Мабуть саме тому вони і можуть дозволити собі плювати на всі закони, укази які підписують чи то Ющенко у 2008, чи то його наступник Янукович у 2010.

Яка їм різниця, що там підписує черговий гарант, якщо саме вони його джерело влади, та й розберуться між собою по-понятному...

Може саме тому і будуються хатинки всіх цих любих друзів саме на пляжах, які за словами гаранта є надбанням усього українського, чи окремого київського народу, є надбанням місцевих громад, і до того ж безоплатні?

Схоже що справжній народ це сила, проти якої безсилий навіть Гарант з його писаними законами!?

А ви як собі думали?

 

PS:  Протокол загальних зборів мешканців Микільскої-Слобідки

 м. Київ, Микільська Слобідка.

24.11. 2012 р. 12-00.

 Збори організовано громадською організацією «Наша Земля».

 ГО «Наша Земля» організована згідно до рішень громадських слухань з питання забудови берега Дніпра вздовж вулиці Микільско-Слобідська, які відбулись 12 липня 2008 року.

  Не зважаючи на численні та багаторічні протести, та офіційні звернення до органів державної влади всіх необхідних рівнів,  в прибережній зоні Микільської Слобідки м.Києва, яка була незаконно виведена зі статусу земель рекреаційного призначення,   вчергове розпочато незаконне будівництво, яке відбувається з грубими порушеннями діючого законодавства України, прав мешканців місцевої громади та прав всіх киян.

  Ми, представники місцевої громади Микільської Слобідки, вимагаємо дотримання норм українського та міжнародного законодавства, відповідальність за невиконання  яких лежить на представниках тих органів влади, до яких ми неодноразово зверталися.

 Розглянувши стан справ що склався, місцева громада Микільської Слобідки  постановляє:

  1. Визнати вилучення прибережної смуги Дніпра, яка розташована вздовж берега Микільської Слобідки, з земель рекреаційного статусу та переведення цієї прибережної зони до земель загального статусу, незаконним та злочинним.

 

  1. Визнати забудову прибережної зони Микільської Слобідки (яка не відповідає діючим нормам українського законодавства, а саме нормам Конституції, Земельного, Водного кодексів, та іншим законодавчим актам), незаконною та злочинною.

 

  1. Доручити представникам ГО «Наша земля» проведення необхідних дій для термінового припинення порушення діючого законодавства, згідно з яким забудова прибережної зони Микільської Слобідки є незаконною та злочинною.

      Для реалізації чого провести наступні заходи:

3.1.  Організувати та провести пікетування незаконного будівництва, яке розпочато невідомими особами в прибережній зоні Микільської Слобідки.

3.2.  В разі необхідності організувати та провести пікетування всіх необхідних державних органів влади, для прийняття рішень, щодо термінової зупинки знищення рекреаційної зони Микільської Слобідки.

     

 Зареєструвалося  218 учасників загальних зборів.

 Рішення розглянуті та проголосовані одноголосно. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.