У Голодному-морі українців винен не Голодомор

25 листопада 2012, 15:29
Власник сторінки
Публіцистично-громадський, аналітично нескорений, літературно відсікаючий друкач.
0
368
У Голодному-морі українців  винен не Голодомор

Українські націоналісти з Луганщини зібралися біля чучела сатанинському прихвосню, щоб демонстративно здійснити йому жест зневаги.



У той час, коли особа (яка за загальносвітовою логікою повинна уособлювати національного лідера України) у своїй промові на своєму офіційному сайті  прогундосила  абсолютний  абсурд -  мовляв, у голодному-морі українського народу  винен Голодомор, на Луганщині патріотично налаштовані громадяни провели акцію зневаги до чужоземного ідола (пам'ятнику леніна). 

Українські націоналісти зі Сходу України зібралися біля чучела сатанинському прихвосню, щоб демонстративно здійснити йому жест зневаги.

Так  у день пам'яті про Великий Голод 32го-33го,  учасники акції,  нагодувавши чужоземного ідола жолудями та пучком колосків,  нагадали народу України про те, хто винен у Голодному-морі Української Нації. 
 
Відео -  http://www.youtube.com/watch?v=efcptjOenqE&featur.. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.