Главбух: неможливо встановити результати.

11 листопада 2012, 21:00
Власник сторінки
Публіцистично-громадський, аналітично нескорений, літературно відсікаючий друкач.
0
547
Главбух:  неможливо встановити результати.

Отже потрібний рівень математичних знань ЦВК під сумнів, звичайно, не ставиться, просто у процесі перевірки рівняння, брали участь видатні проффесора...

Центр-виборчком нарешті наважився прийняти рішення  про те,  хто ж таки  справді має право працювати під куполом Верховної Ради, а хто – неможливо встановити результат…

Отже потрібний рівень математичних  знань ЦВК під сумнів, звичайно, не ставиться, просто у процесі  перевірки рівняння, брали участь видатні проффесора, які намалякали там такого, що стало зовсім нічого незрозуміло.

Добре, «бухгалтера» математику  витіснили з математичного процесу, тому що  цифри не б'ються. І тут стоп! Коли у математичному процесі стає щось незрозуміло, то лаконічність вимикається, натомість вмикається по-детальна роз’яснювальна робота. 

А що наразі виходить з бухгалтерських вуст нашого дорогого ЦВК? -  Мегалаконічне: «Неможливо встановити результат».  При цьому причина не називається, мовляв ви бачили все самі з відеозаписів.

 Але те, що ми бачили на відео,  то  не цілком істинна причина. Проте  всі добре пам’ятають вислів, який звучить так: неголовне те,  як голосують, а головне те, як рахують.

 Звичайно, ЦВК боїться по істинному трактувати події на окружних комісіях, і ні Суд, ні ЦВК не скаже істинну причину, яка полягає виключно у простому, що  президент України – звичайний злодій.   

 На виборах 2012  злодій, наївно надіючись, що цей вислів ще не всім відомий, старанно намагався сконцентрувати всю увагу спостерігачів саме на процесі голосування, тобто на роботі ДВК, а не на процесі встановлення  протокольних результатів на  окружних комісіях і передачі  їх на сервер  ЦВК.

 Адже нововведений ритуал - показ дільничного протоколу з підрахованими результатами, печаткою і підписами всіх членів комісії на веб-камеру -  знімав у спостерігачів будь-які сумніви щодо подальших спроб перепису первинних результатів.

Так і має бути у цивілізованому суспільстві, але не при сьогоднішній владі в нашій країні.

А той факт, що не лише злодій, а й опозиція вперто мовчать про те, що через первинні протоколи, результати яких є засвідченні відеозаписами, найсправедливіше здійснено підрахунок всіх голосів, наводить на думку, що ситуація, котра склалася навколо встановлення результатів, влаштовує як злодія, так і опозицію. 

 І зрозуміло чому. Тому, що злодію ускладниться носіння маски добродія, а опозиції потрібно не втратити можливість якомога популярніше зірвати - перед пильною увагою цивілізованих націй, фальшиву маску зі злодія.

 А поки-що 5 округів лишаться без своїх представників у ВР. Інакше кажучи,  більше півмільйона громадян України, злочинними діями були позбавлені можливості впливати на законодавчі процеси у власній державі.

А у цей час гарант Конституції, себто громадянських прав, знаходить у собі совість заявити на всю країну, що Верховна Рада  буде нормально працювати і при 445 народних представниках.  

Тобто на переконання гаранта ВР, не враховуючи інтересів більше півмільйона Українців, має нормально працювати. Цікавий він…  

   
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.