Рівненські розвідки святкують в полі

08 вересня 2012, 14:56
Власник сторінки
0
406

Розвідники 13 армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України своє професійне свято, День військової розвідки, зустріли по бойовому.

День військової розвідки, зустріли по бойовому. Військовослужбовці окремого розвідувального батальйону здійснили марш на Рівненський загальновійськовий полігон. Там відбувся святковий мітинг, під час якого командир військової частини підполковник Микола Капінос привітав підлеглих зі святом, оголосив подяки та вручив грамоти кращим воїнам-розвідникам.

По завершенню урочистої частини серед особового складу батальйону було проведено змагання в індивідуальному заліку та на кращу розвідувальну групу.

- Цього року ми відійшли від традиційного сценарію свята на плацу військової частини, - зазначив заступник командира окремого розвідувального батальйону майор Петро Романюк. – Служба розвідників оповита романтикою та загадковістю, тісно пов’язана виконанням завдань у складних умовах, виживанням у дикій місцевості. Тому і відзначення професійного свята відбувалося на полігоні, де у День військової розвідки наші військовослужбовці демонстрували свій професіоналізм, відданість команді, повну віддачу завданню та здоровий азарт до змагань.

Військовослужбовці боролися за першість у виконанні нормативів зі стрільби з пістолета Макарова, автомата АК-74, кулемета РПК, снайперської гвинтівки Драгунова. Також, вони долали тактичну смугу перешкод та показували свої вміння у наданні першої медичної допомоги.

Закінчилися змагання нагородженням переможців. Зокрема, у індивідуальному заліку відзначені старші солдати військової служби за контрактом Андрій Хайнацький та Сергій Товстоп’ят і солдат військової служби за контрактом Сергій Василюк. Більшість учасників змагань отримали грамоти і цінні подарунки. А розвідувальна група - переможець була нагороджена перехідним кубком окремого розвідувального батальйону.

 Цього ж дня з нагоди професійного свята командир 13 армійського корпусу генерал-майор Ігор Колесник відзначив кращих розвідників підпорядкованих військових частин грамотами та подяками, а командиру окремого розвідувального батальйону 13 армійського корпусу підполковнику Миколі Капіносу вручив пам’ятний нагрудний знак «20 років військової розвідки України».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Рівне,Гайн,розвідники,29 окремий розвідувальний батальйон,День військової розвідки,змагання розвідувальних груп
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.