Сянхоу хуй цюй ба !

08 серпня 2012, 07:39
Власник сторінки
Адвокат, член Ради Адвокатів міста Києва
0
524
Сянхоу хуй цюй ба !

Нова регіональна мова в межах міста Києва.

А щоб регіонали Колісниченко, Ківалов, Бондаренко, Азаров та вся інша «гоп» компанія не відчували себе приниженими та не витрачали час на вивчення китайських ієрогліфів, носії цієї регіональної мови погодилися писати її літерами російського алфавіту. До речі , так колись зробили більшовики в Середній Азії з казахською, туркменською, таджикською, киргизькою , узбецькою та іншими мовами, через що навіть на радянських купюрах номінал писався на середьоазійських мовах російськими літерами.

А якщо серйозно, то вже зараз зрозуміло, що жовтневі парламентські вибори не змінять політичного розкладу України. Кнопкодави, при підтримці депутатів Королевської так і будуть  ґвалтувати український парламентаризм. Об’єднана опозиція, укомплектована особами здатними лише блокувати трибуну парламенту, ходити на судові засідання  або кидати димові шашки, але не здатними до системної результативної боротьби з партією влади так і буде «розводити руками». І як завжди у виграші залишаться маргінали «ренегата» Симоненка, що вдало проводять виборчу компанію, граючи на протестних настроях та розчаруваннях як у владі так і в опозиції. Чи зможе щось змінити«Свобода» - покаже час !  Тож парламентаризм в Україні помер - нехай живе парламентаризм !

P.S. «Сянхоу хуй цюй ба !» перекладається як: « йдіть  туди , звідки прийшли !»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Кивалов Сергей,опозиція,вибори-2012,Колисниченко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.