Матриця - мій спосіб життя

22 липня 2011, 13:23
Власник сторінки
Студент
0
772

Світогляд мас

Люди люблять рабство, вони бояться свободи та волі. 
Давайте розжуємо цю гучну, на перший погляд, -безглузду фразу. Звичайно, Ви нічого розжовувати не будете,- це дуже складно, за Вас це зроблю я. Після відкриття мого блогу, у Вас тільки одне завдання- дочитати його докінця. Хіба ж це не чудово? У Вас є завдання, у Вас є мета після досягнення якої Ви виконаєте те що Від вас хочеться. Напевно ви ще недооцінили наскільки ці рядки букв на моніторі компютера здатні змінити Ваше життя. Але одне ясно точно- перед Вами стоїть завдання, виконавши яке Ви станете на щабель вище від людей які це не прочитали.Варто поспівчувати індивідам які в пошуках рефератів, парнухи, пріколів не знайшли того що знайшли Ви- відповіді. Саме її Ви отримаєте :)  
Перш завсе я констатую наступні догмати: 
1) Вартість будь чого- це продукт Ваших бажання.
2) Цінність-це Ваші бажання.
3) Живете ви заради цінностей (житти чи не жити - це Ваше бажання:))
4) Бажати- можна тільки те, що ви хочете. (хіба можна бажати те, чого Ви не хочете?)

Підсумком вище сказаного є те, що Ваші бажання є твором Вашого розуму, які до обєктивної реальності мають опосередковане відношення. Всі бажання є субєктивними, але їх джерело носить суто обєктивний характер, тобто бажання чогось не є продуктом Вашої розумової дяльності, а лише проекцією того, що Ви спостерігаєте в реальному житті. Впринципі, людина народжується без жодного бажання окрім фізіологічних потреб, проте на певних стадіях життя виникає чи то бажання, чи то потреба в мобілці, машині, квартирі і т.д. Якщо уявити Вашу ліву руку символом бажань, а праву реальним світом- то при хлопку лівою рукою об праву, Ви накладаєте Ваші субєктивні думки на обєктивний світ- тобто втілюєте задумане в життя.
Бл.., я вже змучився...
Якщо будуть позитивні відгуки- буду писати дальше.
Якщо всім пох..., то мені тим більше :)


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.