polonia.in.ua

22 січня 2014, 16:55
Власник сторінки
0
138
polonia.in.ua

22 січня 2014 року активісти місцевих молодіжних організацій пікетували Генеральне консульство Республіки Польща у м. Вінниці.

22 січня 2014 року активісти місцевих молодіжних організацій пікетували Генеральне консульство Республіки Польща у м. Вінниці.

Учасники пікету вимагали у польських дипломатів припинити втручатися у внутрішні справи України. Наполягали зосередитись на виконанні покладених на них функціональних обов’язків та залишити Україну самостійно обирати свій шлях, не збурюючи почуття громадян своїми виступами на Майдані та у соцмережах.

Офіційна Польща висловлюється на підтримку української самобутності та автентичності, запевняє про відсутність тиску на Україну. А, в противагу своїх слів, використовуючи електоральні можливості представників польської меншини, завзято намагається встановити власний контроль над ситуацією в нашій країні, організувати та поширити суспільний протестний рух по всій території держави.

Представники польськомовних ЗМІ, що базуються на території України, розповсюджують інформацію тенденційного характеру та намагаються вплинути на формування загальноукраїнської думки від обрання національних героїв до формування соціально-економічної стратегії розвитку держави.

Працюють шахрайські схеми у консульських установах Польщі у Харкові, Луцьку та Вінниці, де за 150-170 євро (35 євро консульський збір) вам нададуть візу утворені самим консульством посередницькі структури. Вказані «помічники», що ледь не хапають всіх за руки під стінами консульства, без вашої присутності зроблять усе, просто давайте гроші! 

Перелік «польських» проблем, які помітно із позицій України, можливо перераховувати іще довго. Постає питання, ЧОМУ? Чому країна, що не може навести лад у своєму «городі» лізе у чужий? Можливо, необхідно розпочати із себе!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.