Ляхи, вони нам брати чи пани?

22 січня 2014, 16:09
Власник сторінки
0
40

На яких підставах і чим керуючись вони дають вказівки Президенту України які підписувати та приймати закони, а які не можна – бо вони не демократичні.

На сьогодні, ситуація у Києві на вул.Грушевського з кожною хвилиною все більше накалюється. І сприяють цьому не лідери опозиції, і навіть не представники т.зв. «Правого сектору» ВО «Свобода», а іноземні дипломати та посадовці суміжних країн.

Саме їх заяви і вимоги до урядових структур нашої держави викликають завзятість у «майданувальників», саме факти відвідування ними захоплених державних будівель у центрі Києва, де до речі розливають по пляшках т.зв. «коктейлі Молотова», призводять до чергових нападів на міліціянтів.

І найбільш активні у цьому є наші західні сусіди - поляки. А серед них найактивніше виступають посол ЄС в Україні Ян Томбінськи (за національністю поляк) та міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорськи.

Але така політика західного сусіда досить просто пояснюється. Ну дуже наполегливо тягла Польща Україну до ЄС, а як не вийшло – почала активно сприяти організації та підтримці Майдану. А останні заяви вказаних іноземців взагалі не лізуть у жодні ворота. На яких підставах і чим керуючись вони дають вказівки Президенту України які підписувати та приймати закони, а які не можна – бо вони не демократичні.

При цьому, найбільшу здивованість викликають вимоги!?!?! Сікорського та Томбінськи до Президента сісти за стіл переговорів з опозицією і в подальшому прийти до згоди на її умовах. Фактично, такі заяви іноземних посадовців є ні що інше як втручання у внутрішні справи нашої держави.

Але ж знову повертаючись до питання законодавства - треба нагадати самим полякам про їх діюче законодавство, яке значно жорсткіше від українського. Але, як то кажуть у народі – за чужою смітинкою у своєму оці й палі не бачить.

А можливо, пану Сікорському не дають спокою фотокартки й слава його дідуся генерала Сікорського? От і вирішив молодий дипломат прославити себе як вказівник шляху українському народу.

Та все ж залишається питання - хто нам поляки? Братній слов’янський народ, що турбується за свого брата? Чи то є ляхи – пани, які потребують нових рабів для себе і Європи.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.