Шевчук – ворог українського народу!

22 січня 2014, 14:01
Власник сторінки
0
35

ШЕВЧУК! ТИ ВОРОГ ДЛЯ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ, НАЧУВАЙСЯ!!!


Лицемірству глави української греко-католицької церкви архієпископу Святославу Шевчуку немає меж. Як благословляти населення нашої держави до участі у масових заворушеннях та кровопролиття тут він перший, а як вийти 21 січня на вулицю Грушевського, щоб примирити конфліктуючі сторони та не допустити братовбивства тут його або його підопічних і вдень з вогнем не знайдеш.

Доволі курйозна виходить ситуація. 21 січня цього року священики Української православної церкви, не боячись за власне життя, стали між натовпом радикально налаштованих мітнгувальників і кордонами міліціянтів та намагалися зупинити насильство і закликали всіх до мирного діалогу. Такі ініціативи підтримали і інші представники окремих церков, але і тут присутні на «Євромайдані» греко-католики, за вказівки блаженнійшого Святослава вирішили взяти ініціативу в свої руки. Останні намагалися переконати представників УПЦ підтримати сторону мітингуючих та перейти з вулиці Грушевського до Майдану Незалежності для проведення т.зв. спільного міжконфесійного молебню, на що отримали відмову.

Постає питання, чому прямі нащадки Російської православної церкви, які за ідеєю повинні стояти осторонь, закликають до примирення, а здавалося б наші, представники Української греко-католицької церкви породжують громадянську війну.

ШЕВЧУК! ТИ ВОРОГ ДЛЯ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ, НАЧУВАЙСЯ!!!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.