СПИСОК УЧАСНИКІВ “АВТОМАЙДАНУ” (Частина 1)

22 січня 2014, 13:09
Власник сторінки
0
678
СПИСОК УЧАСНИКІВ “АВТОМАЙДАНУ” (Частина 1)

В розпорядженні українських журналістів опинився список авто, власники яких декларують себе, як учасники “Автомайдану”.

В розпорядженні українських журналістів опинився список авто, власники яких декларують себе, як учасники “Автомайдану”. Відомо, що цей анархістський неформальний рух поєднав тисячі учасників, які беруть на себе сміливість виступати від імені всієї України.
Це викликає не аби-яке обурення решти громадян, які засуджують “бєспрєдєл” на дорогах, котрий чинять “автомайданівці”, або іншим чином не підтримують їх методи політичної боротьби, забуваючи, що дорога – не місце для політики, адже ціна помилки водія – конкретні людські життя, які не співставні у вартості за рейтинги на виборах.

Для того, аби всі охочі могли дізнатися імена “своїх героїв”, ми публікуємо перелік учасників “Автомайдану” із зазначенням автовласників, які надзвичайно “круті” та сміливі всередині своїх затонованих автомобілів, коли їх ніхто не бачить і не знає.
Тепер кожен бажаючий може вільно пошукати своїх друзів і знайомих, або за номером автомобіля, що завдав клопіт на дорозі, дізнатися, кому він належить.
Першоджерелами, для нашої публікації виступили наступні матеріали, оприлюднені на сервісі “Pastebin” під загальною назвою “#Automaidan #Euromaidan MEMBERS.” (Частина 1Частина 2) – Як видно, цей перелік містить повтори, однак, його інформативність від цього не меншає.


P.S. Наші джерела, які люб’язно попередили нас про цей перелік, у такий спосіб вирішили переказати найтепліший “привіт” прихильникам “Євромайдану” від Віктора Медведчука та спецпідрозділу “Беркут”. Будьте пильні на дорозі, шануймо один одного, бо тільки це – запорука довгого, безпечного і щасливого життя…

Сергій Поличевський, “Политический герменевт

Детальніше дивись тут

Продовження тут

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.