Громада Івано-Франківська проти греко-католиків!

21 січня 2014, 16:14
Власник сторінки
0
18

Цікаво було б дізнатися, що ж все таки думає глава усіх католиків?


Навіть у Західній Україні є громадяни, які не підтримують ідей євроінтеграції і виступають проти діяльності опозиційних політичних партій та церков, що стали на бік останніх, а саме – греко-католиків.

Так, 16 січня представник руської громади м.Івано-Франківська звернувся з відкритим листом до Папи Римського Франциска І, в якому він заявляє про утиски з боку представників націоналістичних партій та участь у цьому греко-католицького духовенства.

При цьому, він наводить в якості аргументу статтю у місцевій газеті, де містяться матеріали щодо нацистських закликів учасників Івано-Франківського «євромайдану».

Цікаво було б дізнатися, що ж все таки думає глава усіх католиків з приводу останніх подій в Україні та безпосередньої участі в них духовенства УГКЦ.

 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.