я - народ, і мені потрібна робота, тільку хто мене почує?

21 січня 2014, 14:01
Власник сторінки
lema_1958@hotmail.com
0
267

гасло Майдана

Я - народ, і мені потрібна робота якою мене має забезпечити чинна влада, для чого, власне, я її і наймаю. Без роботи я дурію.


Можливо колись я Вам розкажу свою історію, але не зараз, зараз мені потрібно, щоб Ви знали чого я хочу, що мені потрібна робота. На сьогодні це все, що мені потрібно.

Пізніше мене будуть турбувати інші речі, такі як зарплата, 13 зарплата, лікарняні, відпускні, соціальні гарантії, доля моїх дітей, але це пізніше, а зараз мені потрібна робота. Погодьтесь, навіщо моїм дітям вища освіта, якщо вони не можуть знайти роботи? Для того, щоб продавати старі автомобілі не потрібен диплом авіаконструктора.

Років двадцять тому в мене була робота, багато роботи. В мене був вибір, і я про неї не думав, ні про роботу, ні про владу, яка її забезпечувала, аж поки різного роду спекулянти: директори, комсомольці, співаки, літератори і все інше, що на виду,- не проголосили свою незалежність від народу, а я не народ, а підприємець. І це брехня. Який з мене підприємець, коли для мене кожен підприємець - маленький Янукович, і я їх ненавиджу. Вони з мене три шкури деруть.  

Чи турбує мене тепер вільний вибір? Турбує, звичайно, вільний вибір роботи, а не тих, хто має її забезпечувати, про що весь час торочать в ЗМІ якісь люди від мого імені? Я Вам так скажу, Ви - ідіоти. Я - народ, хто мене змусить? Хочу даю свій голос, хочу - продаю. Тільки газова спекулянтка видерала владу сама, підбуривши всю свою підприємницьку шоблу. А так, почергово я обирав: секретаря ЦК, червоного директора, бандита,- всіх, хто на той момент був успішніший. І що з того вийшло? Крадуть і сваряться між собою. Чи мені не все рівно, хто буде при владі? Мене цікавить тільки одне - робота, все інше - то питання завтрашнього дня.

Я - народ, і мені потрібна робота. Народу - робота.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.