УГКЦ – ідеолог радикальних дій!

21 січня 2014, 13:08
Власник сторінки
0
15

Невже так важко зрозуміти, що діями своїх священиків він надихає радикально налаштованих учасників акції протесту...

Скільки потрібно пролити людської крові, щоб у кінці-кінців глава Української греко-католицької церкви архієпископ Святослав Шевчук усвідомив справжнє своє покликання, покаявся та перестав рекламувати церкву на Євромайдані.

Невже так важко зрозуміти, що діями своїх священиків він надихає радикально налаштованих учасників акції протесту вдаватися до погромів, підпалів, фізичних зіткнень та інших протиправних проявів, які не є методами вирішення конфліктних ситуацій та ніяк не схожі на заходи примирення, про які так гарно розповідає Шевчук.

Мабуть час вже зупинитись та прийняти мудрі в даній ситуації рішення, а не ховатися за рясою і не грати на публіку жалібними виступами.


Пане Святославе, Бог все бачить і якщо Ви повністю зневажаєте та не дотримуєтеся законодавства України то варто подумати за СУД БОЖИЙ, участь у якому всім нам рано чи пізно доведеться брати, тільки в різних ролях і не факт, що релігійним діячам, навіть такого рангу будуть поблажки.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.