Істерія на площі

21 січня 2014, 13:07
Власник сторінки
0
130

Ситуація виходить з під понтролю

Шановні панове, чи не здається ВАМ, що ситуація виходить з під контролю. Зараз цікаво одне: чи людям дійсно увірвався терпець, чи сьогоднішні події - добре спланована акція.

Буквально недавно спостерігаючи, всі масові протести в Греції, Італії, Іспанії, чи міг би хто думати, що Україну накриє, така ж хвиля, хоча і з іншої причини. А може причини такі ж: більшість населення України знаходиться на межі бідності, а заробітна плата в бюджетному секторі викликає сміх скрізь сльози.

Пам’ятаєте як все почалося: студентський протест в підтримку євроінтеграції, віра в краще європейське життя, при чому без якоїсь політизації. Лідери опозиції взагалі були десь осторонь, а ось коли запахло можливістю, вони швидко вийшли на майдан з закликами і пустослівними обіцянками. І ось тепер момент втрачено, опозиція нагадує «Лебідь, щуку і рака», кожен тягне одіяло на себе, згадаємо хоча б заяви пана Кличка, пана Яценюка в неділю ввечері про діалог з владою – один поїхав домовлятися іншому зателефонували. А чому не разом і де пан Тягнибок.

А пан президент, яку позицію ви займаєте? Чого ви чекаєте? За стіл переговорів ви не сіли, а замість себе парламентерами поставили третіх осіб.

Панове схаменіться, ми одна країна і повинні вирішувати проблеми не сутичками натовпу з силовиками, яким віддали наказ, а наказ, як відомо, це наказ і він не обговорюється. Невже ми хочемо розвитку сценарію «брат на брата»?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.