Нащо ляхам Україна?

21 січня 2014, 10:49
Власник сторінки
0
13

Однак постає питання, а що саме робили польські представники на євромайдані, і чому Польща так активно тягне нас до Євросоюзу?

Останнім часом у зв’язку з ескалацією протистояння на Майдані Незалежності активізували свою популістську діяльність і лідери багатьох політичних сил суміжних країн, і насамперед Польщі.

Хоча їх присутність відчувалась фактично з перших днів протестування – то якогось туриста з Польщі нібито «беркутівці» побили, то депутатка Сейму всіх польськими стравами пригощала у наметі на майдані, а то й польські студенти висловлюють свою солідарність із київським «євромайданом». 

Однак постає питання, а що саме робили польські представники на євромайдані, і чому Польща так активно тягне нас до Євросоюзу? Невже їм так конче потрібно ощасливити нас, але навіщо?

Дуже багато запитань, але й відповіді є.

У свій час Польща досить важко переживала період входження до ЄС. Це був період страйків, голодування, мізерних зарплат та затримка соціальних виплат. Водночас, було підвищення цін на продукти харчування, тепло, воду та інші вкрай потрібні речі. Все працездатне населення намагалось виїхати за кордон на заробітки. Отже, Польща пам’ятає – як їй було погано і, що жоден не простягнув їй руки допомоги.

Але зараз ситуація змінилась. І всі ці закордонні емісари намагаються затягти нас до ЄС. От і вигукують вони гасла про підтримку ідей та цілей майдану, а фактично спроби перевороту в Україні, бо сьогоднішній український Уряд не хоче підписувати кабальну угоду.

А як це краще зробити – організувати страйки. А краще безладдя чи громадянську війну, розколоти Україну навпіл і забрати залишки від колись могутньої держави під свій протекторат. От і стараються ці закордонні благодійники, підтримують лідерів опозиції та «євромайдан».

Однак і наші запроданці, тобто лідери опозиції, не відстають. Адже треба відпрацьовувати іноземні гроші, які їм дають і та ж сама Польща і Америка. І вимагають вони відміни законів, які мають припинити ці безладдя й розставити всі крапки над «і».

Але ж нащо воно Польщі, адже ляхам потрібна слабка і знекровлена Україна. От вони і мовчать, що їх законодавство не лише не ліберальніше, а й жорсткіше. І там не вийде, що вийшов на майдан – і змінив владу. В Європі це вже кримінальна справа. Але про все це українці дізнаються пізніше, коли увійдуть у Європу й стануть повноцінними рабами польських панів.

Ось чому Польща к хоче затягти нас до ЄС, бо їй потрібна дешева робоча сила, мозки та інтелект наших геніїв, але далеко не всі ми.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.