Что имел ввиду Янукович?

20 січня 2014, 19:31
Власник сторінки
0
174

Между строк "Звернення Президента до Українського народу" http://www.president.gov.ua/news/29966.html

"Я з розумінням ставився до вашої участі у масових акціях, висловлював готовність вислухати вашу позицію та спільно знайти шляхи розв'язання існуючих протиріч"
== я и не собирался никого слушать, мне было откровенно насрать на ваше мнение.

"...але зараз, коли мирні акції переростають у масові безпорядки, супроводжуються погромами та підпалами, застосуванням насильства, я переконаний, що такі явища несуть загрозу не лише для громадськості Києва, а й усієї України"
== но сейчас мне стало стрёмно.

"Я впевнений, що саме ви, як ніхто інший, розумієте, що ми повинні разом намагатися зберегти нашу державу, примножити її силу, авторитет і можливості"
== я хочу оставить всё по-старому.

"Хочу зазначити, що докладу всіх зусиль, щоб забезпечити громадський порядок, захистити права мирних громадян і буду використовувати всі правові та інші передбачені законами України методи для гарантування громадського спокою і безпеки всіх наших співвітчизників"
== буду вас расстреливать, Захарченко уже и приказ сочинил.

"Лише мирний шлях, важка праця, єдність народу і наша цілеспрямованість на побудову в Україні високих стандартів життя людей приведе нас до успіху. Війна, руйнування, насилля зруйнують Україну"
== вы будете горбатиться за копейки, а я буду жировать.

"Я закликаю до діалогу, до компромісу, до спокою на нашій рідній землі. Вірю в народ України. Впевнений у мудрості наших людей"
== усыпляю вашу бдительность пустыми речами.

"І готовий служити державі і людям вірою і правдою, доки вистачить моїх сил і довіри народу"
== я никуда не уйду добровольно.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.