Хто відповідатиме за погроми?

20 січня 2014, 13:25
Власник сторінки
0
13

Підводячи риску зазначеного хотілось би знати, яким чином глава УГКЦ архієпископ Святослав Шевчук відповідатиме...


20 січня на у м.Києві продовжуються фізичні сутички між протестувальниками та правоохоронцями, духовне натхнення до чого було надано напередодні священиками УГКЦ під час молебню на сцені «Євромайдану»

В результаті - до лікарів бригад невідкладної медичної допомоги звернулося понад 100 учасників акції протесту, більше 40 з них госпіталізовано з різними ступенями важкості отриманих травм, спалено 6 автобусів міліціянтів, понівечено фасад стадіону ім.Лобановського, розібрано бруківку на вулиці Грушевського та нанесено іншої суттєвої шкоди майну. Водночас, чомусь ніхто не повідомляє скільки отримано травм з боку співробітників правоохоронних органів, частина з яких є просто молоді хлопці строкової служби.

Підводячи риску зазначеного хотілось би знати, яким чином глава УГКЦ архієпископ Святослав Шевчук відповідатиме за поштовх та благословення українського народу на братовбивство, не говорячи вже за фінансову сторону даного питання.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.