Уніати – розкольники України

20 січня 2014, 10:06
Власник сторінки
0
195

Ось і виходить, що священики УГКЦ свідомо взяли на себе роль не тільки підбурювачів...

У грудні 2013 року Інтернет розривався від відео, на якому уніатський священик Чернівецької єпархії Михайло Арсенич закликав брати у руки зброю та захоплювати державну владу. 

А ось Вам нове відео (http://www.youtube.com/watch?v=hfUqqCTq-1Y), де на мітингу в Івано-Франківську інший священик тієї ж церкви – колишній афганець отець Ігор Федоришин накручує натовп студентів до масових акцій протесту, виїзду до столиці та й таке інше. При цьому він не гнушався розповідати відверто неправдиві речі як побиття співробітниками міліції вагітних жінок і дітей, розправу до смерті над понад десятьма учасниками мітингів у м.Києві. На сьогоднішній день нам всім вже зрозуміло, що цього не було, але тоді його вислови дійсно підбурювали громадян до радикальних дій.

Ось і виходить, що священики УГКЦ свідомо взяли на себе роль не тільки підбурювачів та ідейних надихачів протестувальників, а й фактично розкольників України, які закликають до громадянської війни. Ну що ж, уніати дійсно йдуть до своєї мети – розколоти Україну.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.