Дайджест ФБ Про вчорашні події.

20 січня 2014, 04:52
Власник сторінки
Цар, ватажок народів
0
343

Враження.


smijana (smijana) пише,

ФБ стрічка пише:
Як повідомив Андрій Левус: Андрій Парубій поранений вході сутичок на Грушевського. Поранена рука та 7 осколків гранати потрапили в ногу. Після цього він продовжував з Самообороною Майдану захищати людей. Зараз він в медпункті Будинку профспілок

Сюр на Майдані. Фоткою не передать. Сцена. Якийсь ведучий: давайте ми будем нині менше слухати музики (бо день такий), але треба грітися, то зробимо руханку. Закликає плескати в долоні і примовляти "морозець, морозець, не щипай за вушка...". Сам плескає і легко підстрибує. Біля сцени. Трохи люду, на лівому "фланзі" організована група з 50-100 прапорів ВО Свобода. Через Майдан туди-сюди снують чоловіки. Йдуть хлопці з битами і баночками з бензиною, недалеко хлопчина діловито шось там заливає у каністру. На Гушевського звично вже бахкає щохвилини. На сцену ніхто не звертає уваги. Тільки я. Ну і мабуть ті свободівські прапороносці. "Лідери" нє замєчєни.

Карети швидкої допомоги знаходяться на вулиці Інститутській та Парковій алеї. Просимо мед працівників передавати тих, хто має контузію або втратив свідомість від вибуху в мед заклади міста - для зменшення негативних наслідків акустичних травм та контузій - потрібно лікування в стаціонарі!
Додатковий пункт медичної допомоги розташовано в інституті літератури на Інститутській

Nastya ChulaЗараз повернулась дочка з Грушевського Під її ногами взірвалось 2 гранати, які обпекли її обличчя і подряпало ноги. Розповідає , що там просто пекло , але українці настільки любі , що хотілось всіх обняти. Сміливі , згуртовані і волелюбні.. А у мене стало ще больше сивого волосся

Свята мама, відпускає, розуміє.... моя не така. :(
Завтра (так щоб батьки не знали, бо буде кінець світу) хочу підвезти медикаменти, лідокаїн, алкаїн для очей та інші.. напевне куплю беруші для вух (мабуть же захищає від шумових гранат? буду шукати в неті.. ті гранати здорово по вухам луплять, я чула коли була біля Кабміну. от і Богомолець підтверджує)  і воду із содою, 2% розчин, молоко. ...ще не знаю як і кудою добратися можна буде, і що буде завтра.
Tags: не мовчати
===============================
Вчорашній Майдан =


Pisistrat Records@ All rights preserved(c)
====================
Elena Petrenko Пише:
Баба і кіт

це Львів!



У Львові люди зупиняють військових, яких влада хоче направити до Києва. У військових машинах розбили вікна. Солдати вилазять з кузова. Люди кричать «заховай дубінку тут тобі не Київ»
https://twitter.com/mrpetruccio
Подобається · · Поділитись · 6 годин(-и) тому

============================

героям слава

про героїв серед нас
Цього чоловіка хв 2 водомети обливали повністю. А він стояв піднявши руки і не тікав. Крикнув нам потім що не хоче щоб діти жили під таким режимом.він герой. П.с. лед  вмовили піти до лікарів

Цього чоловіка хв 2 водомети обливали повністю. А він стояв піднявши руки і не тікав. Крикнув нам потім що не хоче щоб діти жили під таким режимом.він герой. П.с. лед вмовили піти до лікарі..
***
бідні люди, доведені до відчаю, що не мають толкового командира для своїх ДІЙ.. і все одно вони герої.

==========
На Українській Правді більше =
http://www.pravda.com.ua/articles/2014/01/19/7008810/


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.