Церкви сказали мітингувальникам своє НІ!!!!

19 січня 2014, 21:09
Власник сторінки
0
21

Лідер радикальної партії О.Ляшко особисто попросив главу УПЦ КП патріарха Філарета підтримати мітингуючих


19 січня, одразу після початку в столиці України масових безладів, ініційованих радикально налаштованими учасниками «Євромайдану», окремі опозиційні політики звернулись до керівництва українських церков з проханням підтримати їх ініціативи.

Зокрема, лідер радикальної партії О.Ляшко особисто попросив главу УПЦ КП патріарха Філарета підтримати мітингуючих та спрямувати до них священиків, на що отримав категоричну відмову та зауваження патріарха в неприпустимості провокування силових сутичок.

Водночас, Філарет повідомив, що церква ніколи не підтримуватиме громадян, які вдаються до силового розв’язання будь-яких конфліктних ситуацій, незважаючи на те, хто саме із сторін був їх ініціатором. Тому він додав, що за подальший розвиток масових заворушень у м.Києві, так як і за їх початок, відповідальність лягає виключно на політичних лідерів «Євромайдану», які надихнули його учасників до силової кульмінації протесту.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.