Глава УГКЦ С.Шевчук єдиний з Церков, хто продовжує розколювати Україну

19 січня 2014, 14:24
Власник сторінки
0
17

Тільки як на мене, цей святковий молебень, який відвідали аж 2 священика, на сцені Євромайдану виглядав доволі жалюгідно.

На сьогоднішній день усі вітчизняні церкви відмовились від політизації своєї діяльності, проте глава греко-католицької церкви Святослав Шевчук ще тішиться надіями заробити собі політичного лобі від опозиціонерів. Ось і 19 січня він єдиний з глав церков, хто відправив на Євромайдан своїх представників для молебню у свято Водохреща. Так, він дав вказівку керівнику відділу зовнішньо-церковних зв’язків Олексі Петріву особисто очолити цей захід.

Тільки як на мене, цей святковий молебень, який відвідали аж 2 священика, на сцені Євромайдану виглядав доволі жалюгідно.

Виступав лише помічник глави УГКЦ Олекса Петрів, та й те, проповідував щось незрозуміле про відокремлення церкви від держави.

Чесно кажучи, і народу на Майдані Незалежності вже не цікаві ці політичні проповідники слова Божого. А у той же час на Оболоні біля храму, до речі Московського патріархату, зібралось набагато більше людей, які святкували Водохреща.

Ось і напрошується висновок, чи є той Євромайдан «волевиявленням всього народу» як вважають опозиційні лідери, чи він є все ж таки спробою меншості нав’язати свої ідеї, у т.ч. і відверто нацистські, більшості населення нашої держави?

Прикро, що у цьому розколі суспільства відіграють не останню роль глава УГКЦ Шевчук та духовенство цієї церкви.

Це й зрозуміло, громадянина США Шевчука не цікавлять мир та спокій в Україні. Цей уніатський ставленик Ватикану тільки спить і бачить, як би підпорядкувати нашу державу заходу та витіснити традиційне православ’я.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.