«Свобода» продовжує будувати гетто у центрі Києва

19 січня 2014, 11:17
Власник сторінки
0
106
«Свобода» продовжує будувати гетто у центрі Києва

Складається враження, що цинізму фашистів із «Свободи» немає меж.

Складається враження, що цинізму фашистів із «Свободи» немає меж. Принаймні, Олег Тягнибок, своїми звірячими планами по захисту «Євромайдану», доводить це як ніхто інший. 
Чергова ідея Олега Ярославовича з порятунку «Євромайдану» у разі силового розгону мітингувальників на себе довго чекати не примусила. Головний фашист країни мало того, що дав вказівку своїм оплічникам у терміновому порядку придбати 10 бухт колючого дроту по сто метрів кожна та обгородити ним весь периметр барикад так, як свого часу захищали гетто, «горе-свободівець» також вирішив, що у випадку застосування до мітингарів сили з боку правоохоронців, ставити у перші ряди беззахисних жінок та пенсіонерів. На думку нового  «Адольфика», побиття правоохоронцями саме цих людей, як ніщо дискредитує владу.
Виконувати забаганку Тягнибока з підбору та формуванню груп із жінок та пенсіонерів, яких виставлять «на передову», доручено «свободівському опричнику» Руслану Андрійку, котрий уже неодноразово проявляв себе жорсткими методами боротьби з неугодними для «С-С-Свободи» громадянами.
Цікаво, а чи здогадується Олег Ярославович, що своїми нікчемними діями він дискредитує власне не тільки самого себе із ручною «Свободою», а й всю Україну. Адже огороджувати все навколо колючим дротом та прикриватися жінками та старими людьми це не що інше, як звичайний хворобливий «синдром фашиста».
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.