Это хуже преступления: это ошибка

18 січня 2014, 22:24
Власник сторінки
врач
0
398
Это хуже преступления: это ошибка

Евромайдан - "спецоперация" Запада.

Это фото взято из темников ПР. Оно и подобные фото свидетельствуют о том, что власти склонились к ошибочному мнению о "внешнем" инспирировании Майдана и массового недовольства населения. Ошибочная концепция порождает ошибочную стратегию и тактику. Царев, Пихвошек и другие выражают не личную точку зрения, но точку зрения "партии и ее ленинского ЦК", как это было принято писать во времена моей молодости:) Что из этого следует? Ошибочные стратегия и тактика не позволяют достичь победы в короткие сроки, ибо ресурсы расходуются не эффективно. Сунь-Цзы писал:" Поэтому я слышал об успехе быстрых военных походов, и не слышал об успехе затяжных. Ни одно государство не извлекло выгоды из длительной войны."
Чем дольше будет длиться народное сопротивление, тем меньше шансов у режима выиграть это противостояние. Так победим!

Колишній професійний танкіст, а нині полковник резерву Андрій Куліш, після прийняттядиктаторських законів,  розповів, чому не варто шолом замінювати каструлею на голові, як це пропонують багатьом українцям.  Далі - пряма мова.

Будь-який ШОЛОМ - навіть простенький будівельний чи велосипедний - конструктори створювали САМЕ ДЛЯ ЗАХИСТУ ГОЛОВИ від удару чи при падінні головою на тверду поверхню.

КАСТРУЛЮ ж призначено для ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ. І - зверніть увагу! - більше ні для чого.

Каструля на голові - в разі удару беркутівським кийком чи в разі падіння головою на бордюр - це ВАШІ ОСОБИСТІ ДОДАТКОВІ ТРАВМИ.

Вам хочеться стьобу? - то краще тримати каструлю в руках і гамселити до неї ложкою. Але голову ліпше захистити шоломом. Можна ще курткою. Можна прикрити голову рюкзачком із м`яким вмістом. Можна навіть накрутити на голову банний рушник у вигляді тюрбана.

Каструля з тонкими краями при ударі беркутівським кийком просто обріже вам вуха. Товсті краї каструлі просто розіб`ють ваше гарне перенісся. Довга ручка на каструлі поламає вам вашу ж власну ключицю.

Якщо ви збираєтеся вдягнути завтра на голову каструлю - то, принаймні потренуйтеся: вдягніть її на голову вдома, сьогодні,  і попросіть когось вдарити зверху - добряче - скалкою :)  Попросіть когось силоміць зняти вашу каструлю у вас із голови... І вам одразу перехочеться вдягати завтра на Майдан "модню шляпку". Залиште це Катерині Олександівні Осадчій :)

І ще... На відеокадрах, що їх (без сумніву) завтра увечері побачить весь світ - ВИ  О С О Б И С Т О  БУДЕТЕ ВИГЛЯДАТИ ПАЦІЄНТОМ ПАВЛІВСЬКОЇ ЛІКАРНІ. З вас будуть сміятися навіть ті, хто вас душевно підтримує. Стьоб має свої межі. А Майдан вже вийшов за рамки фестивалю приколів. 

Я особисто буду в шоломі. А ви - якщо прийдете з каструлею на голові - в разі сутички з Беркутом - врахуйте все вищенаписане.

Кожного, хто читає цей текст, я попередив, і за можливі дурні наслідки щодо вашого особистого здоров`я відповідальності вже не несу. Втім, як і за ваш, сподіваюся, ЗДОРОВИЙ глузд.

Дякую за увагу.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.