Американські сенатори водять Тимошенко «круг пальця»

18 січня 2014, 11:16
Власник сторінки
0
127
Американські сенатори водять Тимошенко «круг пальця»

15 січня відбулось засідання Комітету у закордонних справах Сенату США щодо ситуації в Україні.

15 січня відбулось засідання Комітету у закордонних справах Сенату США щодо ситуації в Україні. Гучна інформаційна кампанія, що передувала засіданню, мала б стати «подією року», або, принаймні, хоч якось рушити «питання Тимошенко». Натомість, декілька днів, що минули, чудово продемонстрували повну суспільну інфантильність – як вітчизняну, так і світову.  
Популістські промови, якими «відмітились» американський політолог та колишній радник Президента США з національної безпеки Бжезінський стосовно українського Гаранта, або сенатор Менендес – стосовно санкцій проти українських посадовців, – можуть бути цікавими лише для Юлії Тимошенко. Вочевидь, саме вона і склала основну «аудиторію» американських ораторів. 
Щоправда, жодного конструктивізму у чисельних виступах закордонних демократів так й не прозвучало. А до популістських промов український електорат вже звичний. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.