Кращий захист – це напад!!!

16 січня 2014, 09:55
Власник сторінки
0
44

Але чи міг відмовитися справжній «революціонер-свободівець» від того, щоб не використати батюшку на власну користь ...

Знову глава Української греко-католицької церкви архієпископ Святослав Шевчук відмовляється думати власною головою.

Порядні керівники будь-якої організації, прислухаються до зауважень держави, запитають, якщо щось стає не зрозумілим, принаймні спробують ситуацію змінити на краще, тим паче, що вона порушує встановлені Законами України норми проведення релігійної діяльності. Так ні, прочитавши його, перелякавшись майже до смерті став негайно радитися з ким потрібно та з ким і не бажано було б спутуватися. Пішло наше Блаженство до Олега Тягнибока показати яку саме відповідь надавати, з повним каяттям чи трохи залишити на потім. Але чи міг відмовитися справжній «революціонер-свободівець» від того, щоб не використати батюшку на власну користь і не перефразувати це, як вчинення державою тиску на учасників «Євромайдану», оскільки ідеологія мітингувальників з кожною хвилиною стухає, а тут така можливість затримати їх ще на декілька днів.

Звісно, яка тут може бути переписка, коли у людей, які нічого спільного не мають із словом СВОБОДА головні гасла: «Владу – геть», «Ганьба», «Владу на дибу» і таке інше, які зі словом СВОБОДА спільне мають лише у контексті антонімів. І після проведеної консультації Шевчук різко згодився погратися в революцію, зробивши з себе жертву, які і всі інші, які замість того щоб робити якусь корисну для країни справу з кожним місяцем протестування відкидають її розвиток на рік назад і кажуть: «Що маємо, то маємо!»

Пан Шевчук, виберіть собі гідних попутчиків і думайте власною головою, оскільки Майдан не сьогодні, завтра закінчиться і доведеться з поклоном йти до Міністерства культури України, але не факт, що той поклон буде результативним. А також, ознайомтесь з положеннями ст. 21 Закону України «Про свободу совісті та релігійні організації», щоб дійсне не здавалося для Вас уявним.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.