Православні сказали католикам «НІ»!

16 січня 2014, 09:25
Власник сторінки
0
13

Прикро, що Шевчук, використовуючи таку не просту для країни ситуацію, намагається популяризувати власну церкву...

Представники навколоцерковних православних організацій стурбовані ситуацією, яка склалася в державі у зв’язку з проведенням протестних заходів та блокуванням окремих політичних сил прийняття важливих для країни рішень.

У той же час, негативну реакцію викликає діяльність духовенства Української греко-католицької церкви, які всупереч законодавству України та за безпосереднього благословення глави церкви архієпископа Святослава Шевчука проводять богослужбову діяльність на Майдані Незалежності та в інших публічних місцях без отримання відповідних на те погоджень.

Прикро, що Шевчук, використовуючи таку не просту для країни ситуацію, намагається популяризувати власну церкву та влаштував на Майдані змагання серед інших присутніх там священиків інших конфесій «Хто саме очолюватиме службу» та «Кому з них очолювати колони мітингувальників», які вирушають з різноманітними вимогами до органів державної влади. Але забувається лідер греко-католиків що їх присутність та діяльність на т.зв. «Євромайдані» спонукають радикально налаштованих осіб на вчинення злочинних дій.

Тому вирішили православні віруючі «ткнути носом» Шевчука з вимогою припинити таке свавілля та забрати з Майдану своїх людей, які своїми діями не тільки порушують прописані норми чинного законодавства, а також розколюють християнство на дві частини, більшість з яких не підтримують проведення «Євромайдану», називаючи саме його дестабілізуючим чинником суспільно-політичної ситуації в країні, а не діяльність діючої влади, як кричать представники опозиційних політичних сил.

Шановний Святославе! Зверніть увагу на ці звернення, проаналізуйте ще раз дії духовенства УГКЦ і зробіть мудрі висновки, а також запам’ятайте, що «Там де живуть, не ГАДЯТЬ!»


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.