Нові ідеї в голові не «нового» вже Гузара.

15 січня 2014, 14:08
Власник сторінки
0
10

Складається враження, що Святослав Шевчук разом з екс-главою церкви Любомиром Гузаром є виконавцями добре розрахованого плану своїх іноземних донорів

Що там не кажуть лідери Української греко-католицької церкви щодо волевиявлення представників навколоцерковних організацій, які пікетували Патріарший собор, але прислухатися потрібно. Звісно, це не ті громадяни України, які скандуючи націоналістичні лозунги сидять вже котрий місяць на Майдані Незалежності, байдикуючи та нічого корисного не роблячи для нашої держави. Це ж, як сказав очільник греко-католиків Святослав Шевчук, «хлопці, спортивної статури, які навіть не вміють на собі знак Хреста зробити». А насправді, людям не байдужа доля країни, в якій вони проживають і вони хоч і не віруючі греко-католицької церкви, але не можуть миритися з ганебною, як для священнослужителя, поведінкою наших «гонімих», як вони себе називають представниками УГКЦ.

Складається враження, що Святослав Шевчук разом з екс-главою церкви Любомиром Гузаром є виконавцями добре розрахованого плану своїх іноземних донорів, що кожен рік перераховують їм значні суми коштів, нібито для будівництва парафій на території України. І вони щоразу видумують якісь хитромудрі дії для себе та своїх соратників. То намагаються пропіарити церкву, посилаючи своїх священиків на «євромайдан», то збаламутити і без того накручених мешканців західних областей, як зробив священик Михайло Арсенич в Івано-Франківську, а то просто і відкрито заявляючи щодо можливості застосування зброї учасниками протестних акцій, як в інтерв’ю газеті «Україна молода» зробив поважний пан Любомир.

А саме прикре те, що пан Гузар є одним з провідних функціонерів громадського руху «Перше грудня» (вони ж наче моральні авторитети нації?), який об’єднує представників інтелігенції, таких як Б.Гаврилишин, Є.Сверстюк, М.Попович та інших. Так невже такі радикальні вислови колишнього очільника греко-католицької церкви – це є позиція української інтелігенції?

Постає запитання, може наш кардинал Гузар після отримання в 2002 році громадянства України ще досі не зрозумів громадянином якої країни він є? А чи може він зовсім не «НАШ» і переслідує інтереси тієї самої Америки і Німеччини, якій вигідний розбрат нашого народу щоб творити тут свою політику?

Судіть шановні читачі самі, а точніше Бог йому суддя за такі «нові ідеї далеко не нової та після таких слів і не здорової голови Блаженного Гузара».


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.