Освоювання греко-католиками Свободівських коштів!

14 січня 2014, 12:19
Власник сторінки
0
13

Виявляється, що сьогоденними спонсорами, а ймовірно і деяких інших днів життя наших духівників є саме вони – «Свободівці»

Дедалі більше стає зрозумілою поведінка лідера греко-католицької церкви Святослава Шевчука, який використовуючи складну суспільно-політичну ситуацію в нашій державі вирішив трохи нажитися та розкрутити бренд власної церкви.

У суботній день 11-го січня, ініціював він проведення «Різдвяної просфори», де серед інших запрошених всім «бойовим» складом гуляла і фракція ВО Свобода» на чолі з її лідером О.Тягнибоком. Починалося все чинно та гладко, але після годинного застілля «Свободівців» явно понесло на розкуту поведінку, спостерігаючи за якою важко було вже визначитися хто саме організатор даного дійства.

Виявляється, що сьогоденними спонсорами, а ймовірно і деяких інших днів життя наших духівників є саме вони – «Свободівці», які «свободо», з власної кишені надали Шевчуку близько 2 мільйонів гривень для помпезності даного свята. При цьому, жодного разу не пошкодувавши про зроблене, оскільки впевнені, що заберуть їх з сторицею, лишень не в грошовому еквіваленті, а шляхом задіяння духовенства «Української греко-католицької партії» в своїх брудних політичних справах та в проведенні передвиборної кампанії на т.зв. «Євромайдані».

Хочеться вірити, що має Святослав Шевчук собі вірних, які б наставили його на шлях істинний та пояснили, що не все в нашому житті відбувається за гроші, що є більш цінніші речі, за які варто не забувати, це передусім честь та гідність священика, який перш за все має духовно розвивати свою громаду, а не збагачувати її грошима, за які потім доведеться розраховуватися заплямовуючи не тільки власний авторитет, а й ім’я Української греко-католицької церкви в цілому.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.