С.Шевчук, а мені закон не писаний!!!!

14 січня 2014, 12:05
Власник сторінки
0
19

главі УГКЦ архієпископу Святославу Шевчуку з вимогою......

Тільки-но минули активні події на «Євромайдані», як увагу нашого ока привернули мітинги біля Патріаршого собору УГКЦ. А саме, активістами громадського об’єднання Союз православних братств підготовлено звернення главі УГКЦ архієпископу Святославу Шевчуку з вимогою негайного припинення участі у Євромайдані та звільнення його від «політиків у рясах».

У зверненні йдеться, що його ініціатори знепокоєні постійною присутністю духовенства УГКЦ на Майдані Незалежності у Києві, які позиціонують свою конфесію «духовним опікуном» мітингувальників та проводять там релігійну діяльність всупереч вимогам чинного законодавства. Але найстрашнішим для України залишається те, що пан Шевчук своїм благословенням на таку діяльність вносить розкол в українське суспільство, оскільки більша частина населення країни не підтримує «Євромайдан» та радикальні дії опозиційних політичних сил, які фактично перетворили його на місце проведення власної передвиборчої кампанії, а духовенство церкви на ручних маріонеток.

Відповідь на таке звернення не змусила себе довго чекати і відбулася 13 січня під час проведення Шевчуком прес-конференції, де останній чітко дав зрозуміти, що думка оточення його не цікавить, а ті хто мітингували біля собору не є віруючими людьми, які навіть хреститися не знають як.

Цікаво, як далеко корабель «вдачі», на якій фактично і тримається доля Шевчука, рухатиметься далі і чи зможе хтось на світі, окрім американських президентів на банкнотах доларів, пояснити йому хибність курсу окремих представників духовенства Української греко-католицької церкви.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.