Лист-спасіння до Папи Римського!

13 січня 2014, 11:42
Власник сторінки
0
106

За безпосереднім благословенням С.Шевчука в Патріаршому соборі Воскресіння Христового у м.Києві відкрито центр допомоги «євромайданівцям»

Хотів би поділитися своїми враженнями з читачами після прочитаного мною листа, який адресувала громада Української православної церкви м.Львова його святості Папі Римському Франциску І.

На моє велике здивування, віруючі УПЦ, які фактично осторонь проводять свою діяльність від Української греко-католицької церкви, все частіше починають висловлювати своє невдоволення діяльністю лідерів УГКЦ. Здавалося б, навіщо здалися УПЦ ті греко-католики, нехай самі «вошкаються» зі своїми проблемними питаннями, так ні - терпець і в них уже увірвався. Звернулися вони з офіційним листом до керівництва Ватикану з проханням вплинути на духовенство УГКЦ, яке продовжує втягувати церкву в політичні справи держави та допомагати окремим опозиційним політичним силам проводити свою передвиборчу кампанію на Майдані Незалежності у м.Києві.

Виявляється, що верховний архієпископ УГКЦ Святослав Шевчук у м.Львові своїм зверненням започаткував проведення «Євромайдану», чим дестабілізував суспільно-політичну ситуацію в регіоні, а також надихнув окремих священиків церкви на проведення радикальних дій щодо насильницького захоплення державної влади, які підлягають кримінальній відповідальності не тільки на території України, а і за її межами.

За безпосереднім благословенням С.Шевчука в Патріаршому соборі Воскресіння Христового у м.Києві відкрито центр допомоги «євромайданівцям», де бажаючим надається притулок, теплі речі, гарячі обіди тощо. Окрім цього, організаторам Євромайдану періодично надається і фінансова допомога, яка напряму отримується з США та Канади.

Така діяльність свідчить, що УГКЦ веде боротьбу проти чинної української влади, розколює українське суспільство, пропагує вірність примарним «європейським» та «демократичним» цінностям замість християнських.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.