Не всі підтримують уніатів!

13 січня 2014, 11:00
Власник сторінки
0
13

.....Святославу Шевчуку, який своїм «задом» намагається обійняти декілька стільців


m.youtube.com/watch?v=gCg8hLyTuRE&guid=&client=mv-google&hl=ru&gl=UA

m.youtube.com/watch?v=Ee5aA-sj8Xk&rl=yes&client=mv-google&hl=ru&gl=UA&guid=

Що не кажіть, але політичні ігри греко-католиків починають виходити за межі здорового глузду. Так, 11 вересня 2014 року зі своєрідним протестом виступили активісти православних навколоцерковних організацій «Народний собор», «Союз православних братств України» та «Православний вибір», які зібравшись біля приміщення Патріаршого собору у м.Києві закликали духовенство УГКЦ звернути увагу на істинне призначення церкви та вимагали від них прийняти рішення про негайне припинення участі у «Євромайдані» та звільнення його від «політиків у рясах».

Такої реакції і слідувало очікувати лідеру майбутньої Української греко-католицької партії архієпископу Святославу Шевчуку, який своїм «задом» намагається обійняти декілька стільців, забуваючи про істинне своє покликання та відповідальність перед народом та духовенством церкви, не всі з яких підтримують проведення «Євромайдану» та радикальні вчинки його окремих представників.

Але занурюючись в політику настільки глибоко та вислуховуючи на свою адресу критику оточуючих він продовжує вести віруючих ганебним для церкви курсом, що можна пояснити лише гарним хабарем, який ймовірно передали йому з Америки. Хоч у нас і прийнято казати, що гроші вирішують все, але хочеться вірити, що Церкви це не стосується.

Тому пане Шевчук, Вам варто задуматися про те, що як не крути, а відповідати за свої дії доведеться кожному!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.