Гідні вчинки «негідних» греко-католиків!

13 січня 2014, 10:41
Власник сторінки
0
27

Як виявилося, вони не є прихильниками глави УГКЦ Святослава Шевчука....


8 січня цього року свою позицію стосовно інтеграції України до Євросоюзу та організацію окремими політиками нашої країни т.зв. Євромайдану висловили прихильники Української правовірної греко-католицької церкви, які в категоричній формі, шляхом проведення протестних маршів центральними вулицями столиці виступили проти таких ініціатив. Як виявилося, вони не є прихильниками глави УГКЦ Святослава Шевчука, а навпаки, відкрито засуджують його діяльність щодо підтримання мітингувальників священиками церкви.

Також, на моє велике здивування було дізнатися, що дане об’єднання не є зареєстрованою в Україні церквою та в додаток до всього їм нещодавно скасували реєстрацію їх громадського утворення. Досконало не знаю, які там їх проблеми спіткали з реєстрацією, але одне можу сказати з впевненістю, таку позицію щодо євроінтеграційних процесів в Україні, а також засудження втягування Шевчуком УГКЦ до політичного протистояння я, та мабуть і більшість населення нашої «неньки» України, підтримую обома руками.

Напрошується висновок, а чи не варто Шевчуку задуматися над долею правовірних, як вони себе називають греко-католиків, щоб йому не довелося відповідати перед віруючими церкви: чому скасували реєстрацію УГКЦ і чому знову доведеться повертатися в «підпілля».


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.