Навіть Турчинов вважає Тягнибока фашистом

08 січня 2014, 09:40
Власник сторінки
0
238
Навіть Турчинов вважає Тягнибока фашистом

Досить цікаво стали розвиватися події після «смолоскипного маршу» на честь Дня народження Степана Бандери 1 січня 2014 року між Олегом Тягнибоком та Олександром Турчиновим.

Досить цікаво стали розвиватися події після «смолоскипного маршу» на честь Дня народження Степана Бандери 1 січня 2014 року між Олегом Тягнибоком та Олександром Турчиновим. Виявляється, що останній разом з іншим керівництвом ВО «Батьківщина» почав остерігатися як вони називають «варварських дій» свободівців, оскільки тінь за такі вандальські діяння падає також і на них, як на співучасників. Звісно, що керівники ВО «Батьківщини» не бажають змішувати свою фракцію з брудом, а тому – всіляко відгороджуються від спільний дій, особливо таких. Підтверджуючи це, пан Турчинов навіть не цурається таких словесних випадів як «фашист» у бік Олега Тягнибока, тим самим, показуючи свою непричетність до дій ВО «Свобода».
В свою чергу, керівництво фракції намагається зменшити можливі негативні фактори, які пов’язані із закиданням смолоскипів до фойє готелю «Прем’єр Палац», яке відбулося під час «смолоскипного маршу». Для цього, головний фінансист фракції ВО «Свобода», народний депутат України І.Кривецький домовився про зустріч з власником закиданого смолоскипами готелю, щоб зам’яти ганебний вчинок однопартійців, вибачитися і пояснити, що це була випадковість, а не запланована акція, і крім цього – компенсувати всі нанесені збитки, включаючи моральну шкоду.
Включаючи матеріальний бік питання, лідер ВО «Свобода» вирішив розвіяти звинувачення європейців і в інформаційній сфері та вже зобов’язав керівника прес-служби своєї фракції Ю.Сиротюка підготувати матеріал, в якому демонструватимуться систематичні проведення «смолоскипних маршів» у країнах Європи, щоб показати європейцям, що в Україні, відбувається все так як і в цивілізованій Європі.
Очевидно, що представники ВО Свободи не хочуть впасти обличчям в бруд, але, як казав Хун Дзичен: «якщо занадто перейматися своєю репутацією, то часу на допомогу людям не залишиться».
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.