Щасливу російську сім’ю проілюстрували фото мера Львова з родиною

04 січня 2014, 13:09
Власник сторінки
Цар, ватажок народів
0
402

Москаль як не вкраде то збреше. Православна російська газета «Московские Ведомости» проілюструвала статтю «Американцы больше не получат русских детей» фото міського голови Львова Андрія Садового.


Щасливу російську сім’ю проілюстрували фото мера Львова з родиною















22
Фото: Андрій Садовий з сім’єю
Джерело: Юрій Дячишин

Православна російська газета «Московские Ведомости» проілюструвала статтю «Американцы больше не получат русских детей» фото міського голови Львова Андрія Садового з родиною.

У пошуках якомога кращого фото для ілюстрації статті російські журналісти, за дивним збігом обставин, зупинилися саме на фото відомої в Україні людини – мера Львова Андрія Садового.

Що цікаво, на фото видно, що родина Садових прогулюється центром Львова – на площі Ринок. До того ж, один із синів львівського мера вдягнений в українську вишиванку, на що, очевидно, не звернули більд-редактори російського видання.

Водночас, саме це фото розміщене на сторінці Андрія Садового у Вікіпедії.

Як розповів ZAXID.NET львівський фотограф Юрій Дячишин, який є автором фото, Андрія Садового з родиною він сфотографував ще навесні 2008 року.

За його словами, російське видання використало фото без дозволу автора. Однак, претензії висувати він не буде, бо не бачить дієвого механізму з відстоювання авторських прав.

Джерело: 
ZAXID.NET
=========================
Від себе: Як в тому анекдоті про срібну ложечку.  Алєні вже вибачились і фотку поміняли але осад неприємний лишився!


============
Посилання на вчорашню новину на Корі

http://korrespondent.net/ukraine/events/3282356-moskovskoe-yzdanye-proylluistryrovalo-rossyiskuui-semui-snymkom-mera-lvova


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.