Катеринчук - жертва олігархічного консенсусу чи розмінна монета в чужій грі?

03 січня 2014, 00:15
Власник сторінки
всеукраїнська незалежна профспілка
0
233
Катеринчук - жертва олігархічного консенсусу чи розмінна монета в чужій грі?

Поняття не маю - чи в змозі Микола Катеринчук очолити антиолігархічний фронт киян в 2014... бачу, що він під пресінгом, бачу, що на нього нервово реагують ключові персонажі з ОППО, бачу ще дещо...

"У мене остаточно виникло стійке уявлення, що така звіряча ненавість ключових ватажків політичної опозиції до Миколи Катеринчука викликана чисто та тупо його рішенням кинути виклик олігарху Порошенку у боротьбі за посаду мера Києва... Мене не дивує той факт, що ватажки опозиції міцно повязані з олігархами, це вже давно стало банальністю та усі антиолігархічні гасла (так популярні в 2004 році!!!) з самого початку були оперативно прибрані з Євромайдану, щоб не лякати ключових спонсорів. Натомість, мене дивує той факт - як легко через свою позицію чи амбіцію потрапити у цих персонажів у пул "ворогів народу"... В 2004 році Микола Катеринчук - одно з ключових обличь померанчової революції, яке витягує силами своєї юридичної корпорації майже увесь правовий блок перемоги Майдану, в 2013 році він уже - "молодий" "неузгоджений" "вискочка" та "засланий козачок"... Навіть напівгумористичне висування Євромайданом Миколи в "революційні коменданти Києва" вдарило по ньому нищівним бумерангом олігархічної желчі... ось так.. таке життя і такі його правила від ОППО!!! :(((("

Олег Верник. Голова ЦК Всеукраїнської незалежної профспілки "Захист праці". 02.01.2014.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.