Депутат «Батьківщини» вимагає від Кличка оприлюднити декларацію

28 грудня 2013, 22:31
Власник сторінки
0
258
Депутат «Батьківщини» вимагає від Кличка оприлюднити декларацію

Напередодні проведення Президентської виборчої кампанії 2015 року конфронтація між опозиційними партіями тільки прибавляє ходу. Опозиціонери намагаються використовувати різні «праведні» і неправедні з

Напередодні проведення Президентської виборчої кампанії 2015 року конфронтація між опозиційними партіями тільки прибавляє ходу. Опозиціонери намагаються використовувати різні «праведні» і неправедні засоби задля зменшення рейтингів своїх конкурентів, навіть тих, хто по суті мав би бути з ними «по один бік барикад».
Нещодавно, депутат Одеської обласної ради фракції партії ВО «Батьківщина» Василь Задорожнюк поширив інформацію про невідповідність справжнім даним наданій керівником партії «УДАР» В.Кличком декларації про доходи, заявивши, що в декларації все брехня, В.Кличко не вказав рухоме і нерухоме майно, власником якого він є яке і складає понад 500 кв.м. Наразі представники ВО «Батьківщини» намагаються примусити пана Віталія до оприлюднення дійсної інформації про своє майно і свої статки.
В таборі «УДАРу» почалася паніка, оскільки «ударівці» прекрасно розуміють, що вказана Кличком інформація не просто чиста брехня, а відверта насмішка над виборцями. Та бентежить той факт, що замість того, щоб зробити чесний і відважний крок по оприлюдненню справжньої інформації в декларації, представники «УДАРу» намагаються відповісти «Батьківщині» такими ж методами – почали збирати компромат на А.Яценюка.
Вбачається, що шановні опозиційники ніколи не чули прислів’я на кшталт «ворог мого ворога – мій друг», оскільки воюють вони не тільки з регіоналами, а і з власними, так би мовити партнерами! Залишається побажати наснаги та натхнення «вельмишановним» опозиціонерам у їхній нелегкій боротьбі одне з одним! Ми у вас віоримо! І сподіваємося побачити результати такого протистояння – повна недовіра до вас людей та розлом безпосередньо політичних сил!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.