Гаси Януковича!

27 грудня 2013, 19:20
Власник сторінки
Священик УГКЦ
0
1099
Гаси Януковича!

Натисни на кнопку -- і мрія здійсниться.

Останнім часом часто чув та читав найрізноманітніші вислови, від: «Якби ж вибори Президента були сьогодні!» і до «Якби можна було вбити Януковича!» Тобто палітра несприйняття та ненависти сягає від мрії про переобрання Президента і аж до бажання його повного фізичного знищення. Та, як завжди, на заваді стоять оті «якби», про які відома українська приказка каже: «якби, якби – якби в роті росли гриби, то не треба було б до лісу ходити!»

         Але в мене є Блага Вість для всіх тих, які поділяють одну з процитованих вище позицій і внутрішньо готові щось робити для того, щоб оте «якби» перетворилося на дійсність. НЕЗАБАРОМ ЦІЛА УКРАЇНА ЗМОЖЕ ВІДСТОРОНИТИ, АБО ЯК ЩЕ КАЖУТЬ СЬОГОДНІ НА СЛЕНГУ, «ЗАГАСИТИ» ЯНУКОВИЧА. Оте останнє слово, «гасити», є ключовим. Може хтось забув, але 31 грудня 2013 року, Президент України, як завжди, звертатиметься до народу з новорічним привітанням. Тут його й можна буде загасити. І для цього не треба скидатися в спільну касу для оплати VIP-кілера, не треба шукати шляху через його оточення, щоб підсипати отруту в його новорічне шампанське чи ще щось подібне. Все це можна зробити набагато елегантніше, віртуозніше, справді по-європейськи. Можна підсипати отрути в новорічне шампанське симолічно – просто його загасити. Якщо незадоволених Януковичем як Президентом, готових щось робити для зміни, справді так багато, то будь-ласка, ось вам нагода: просто вимкніть телевізор 31 грудня 2013 хоча б від 23.45 до 00.15 першого січня 2014, коли має говорити Президент України. Не перемикайте телеканал, не вмикайте улюблене кіно на DVD-плеєрі чи ще щось. Просто повністю вимкніть радіо, телевізор, комп’ютер чи що у вас там іще «віщає». Для певности можете його навіть висмикнути з розетки. Чим масовішою буде акція, тим помітнішим буде стрибок напруги в мережі. І тим помітнішими будуть також втрати телеканалів від утрати авдиторії. Адже ціна реклами в новорічну ніч набагато вища від звичайної такси. А всі телеканали, як відомо, належать не найбіднішим людям України, які не найдальші від Гаранта. Тут вам і пряма нагода вдарити їх по кишені. Для цього не треба стояти десь на морозі, не треба кудись писати чи щось підписувати, вам навіть не треба ніде світитися. Треба просто натиснути на кнопку «power» на пульті управління. Воно таке цікаве, оте англійське слово «power». Окрім «енергія», воно означає ще й «сила», «потуга», навіть «влада». І в найближчу Новорічну ніч ця кнопка може статою кнопкою прямого народовладдя, досить лише на неї натиснути – щоб загасити, забрати «power».

         В декого може виникнути запитання: а що робити протягом тих 30 хвилин? Варіянти на вибір: подзвонити своїм рідним, друзям та знайомим і привітати їх замість Януковича. Заспівати славень України («Ще не вмерла...») разом із тими, з ким ви святкуєте Новий Рік. Помолитися за Україну (родину, друзів, тих, які стоять на Майдані  і т. д.). Нарешті, просто помовчати і згадати все, що було доброго в минаючому році, а також намітити для себе план дій на рік грядущий. А для тих, які шукають романтики: можна вийти на балкон, на вулицю чи просто виглянути у вікно і, поки не гримне салют, дивитися на зорі, які були і лишаються джерелом натхнення для поетів, науковців і просто закоханих. Головне не лишатися байдужим та бездіяльним, інакше зоря надії ніколи не зійде на нашому небосхилі.

Тому не гайте часу: робіть перепости, агітуйте, дзвоніть своїм рідним, друзям та знайомим, надсилайте смс-ки з текстом «Гаси Януковича: вимкни телевізор 31 грудня 2013 від 23.45 до 00.15 1 січня 2014». Чим масовішою буде ця акція, тим більше її відчує сам Янукович. Адже ніщо так не вбиває, як повне ігнорування. Всі ці тижні він тупо ігнорував усіх нас. Час робити те саме із ним. Амінь, браття і сестри.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.