Йшов десятий рік президентства Януковича!

27 грудня 2013, 08:26
Власник сторінки
0
221

Перспективи.

Частина перша.

(і якщо за мене по взрослому не візьмуться компетентні органи, не остання)

Відсвяткували Різдво 2020 року!  Йшов десятий рік успішного президентства Януковича!  Зима в цьому році виявилась тепла на радість пример-міністра Арбузова, бо економія газу на опалення майже 2 міліарда кубів на місяць. Глобальне потепління все таки! (ну хоть якесь покращення)  Да, російський газ для України в наш час дорогий – 937 доларів за 1000 кубів! Це вам не 260 баксів  як в 2014 році.  Ідея з добування сланцевого газу з надр неньки України за допомогою Піндосів – накрився одним органом.  Рівне азот вже порізали на металобрухт ще в минулому році.  Фірташ став на біржу праці, і отримав свою першу допомогу по безробіттю в розміру 835 грн. 67 копійок,   йде по Хрещатику надкушуючи буханку чорного хліба, який він смачний йому здається, Фірташ останній раз їв хліб 2 місяці тому.

Кабінет  Януковича:

За великим ще сталінським столом сидить Хозяїн. Він ще виглядає бодрячком, лише волосся взялась сивиною,  тому що Він не слухає своїх іміджмейкерів які йому радять фарбувати волосся щоб виглядати молодшим для бидло-електорату жіночого роду!

Закінчується другий строк його президентства, час підводити підсумки! За 10 років населення неньки України зменшилось з 47 до 39 міліонів бидлолюдішок !  Ні голоду в країні не було, це падлюка Путін дозволив Українцям переїзжати  на постійне місце проживання і працювати в Росії без будь яких обмежень, і всім бажаючим видавали Російське громадянство, і ще допомогу на облаштування в розмірі 5 міл. рублів якщо людина переїзжала за Урал! (ну треба-ж кимось розбавити китайців)  В економіці покращення так і не настало, але для населення головне щоб не було війни. Повітря в містах в зимовий період погіршилось через те що люди опалюють квартири буржуйками на вугіллі, а що поробиш газ 937 баксів!  Людішки в кінці 2013 року трохи побуянили на євро майдані, через не підписання  якогось договору, вже ніхто і не пам’ятає якого, вчинили масові безлади, билі міліціонерів при виконанні, намагалися захопити державні установи - придурки, якраз на 109 статтю Кримінального кодексу погуляли. (було весело)  Але після нового року розїхались, а тих хто залишився двірники  25 жеку після Різдва розігнали віниками.  Потім зачинщиків  затримали, щоб іншим  була наука, ними виявилися: Тягнибок, Турчинов, Яценюк. Тягнибоку дали по ст. 109 частина 1, 5 років в колінії суворого режиму з конфіскацією, з колонії він нажаль так і не вийшов, здається захворів туберкульозом і «прийняв іслам», (перспективний був політик)  Турчинову  дали «трешичку», відсидівши від дзвінка до дзвінка він вийшов, і зарікся надалі займатися політичною діяльністю, виріши робити кар’єру в релігійній сфері, задумав стати метрополітом  Конче-Заспівським, але не вийшло бо в одному із бидло шоу на замбоящику не зміг довести існування Бога!  А Яценюку пощастило більше, йому як і Тягнибоку вліпили «трешичку», він відсидівши рік,  покаявся і написав прохання про помилування, вийшовши  на волю його навіть назначили губернатором Чернівецької області, проте відпрацювавши пів року, його зі скандалом вигнали, через привласнення ним частини грошей які виділив Київ на будівництво сміттєспалювального заводу в Чернівецькій області. Проте йому вдалося втекти через Румунію, і він успішно переховується в Ізраїлі. Після цього випаду в країні все було спокійно.  Не вдалося  лише перевести столицю України з Києва в шахтарське місто Зажопінск що на півдні Луганської області, Кияни просто не зрозуміли цього Донбаського гумору! А от збільшення пенсійного віку з 60 до 70 років вдалося як то кажуть на ура!

Чергові вибори президента пройшли для Януковича як по маслу! «Опозиціонери» сиділи, Кличка не допустили – треба жити 10 років в Україні а не в Німеччині на території нашого потенційного ворогу  так між іншим.  Порошенко виявився розумним чоловіком, і брав участь у виборах лише своїми грошима, на відміну від Фірташа (що з ним сталося читайте вище)  Луценко, а Ви думали, таки вчиться на своїх помилках! Ляшка, який з’явився з вилами, в куфайці і валянках на  виборчі дебати в зомбоящику, народ  в основній своїй масі не зрозумів!  (лише в Житомирській  області Ляшко здобув перемогу! Чого-б це? Мабуть вода в них або повітря якесь не таке) Тимошенко, благополучно лікувалася в харківській лікарні залізничників, під чуйним наглядом Беркута (до речі,  так щоб просто поржать: 10 березня 2018 року книга Гінесе внесла її рекорд, як людину яка найдовше перебуває без перерви на лікуванні у стаціонарі) А з Тигіпком у другому турі Януковичу домовитись було не важко.

Кінець першої частини.

 

P.S. Цим своїм висером, я не намагався когось образити, а виклав лише своє особисте бачення і фантазії майбутнього! Будь яке співпадіння фактів і персонажів в теперішньому часі або в майбутньому є і буде випадковістю. Передрікати майбутнє я не вмію, тому ліпити з мене Нострадамуса не потрібно.  


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.