Тут і зараз

26 грудня 2013, 17:57
Власник сторінки
0
223

Без зайвого пафосу

Я – простий громадянин України. Я не живу вчорашнім чи завтрашнім днем. Я живу – тут і зараз.

Я давно розчарувався у будь-яких політичних партіях, проте отримав від долі несподіваний дарунок – віру у власний Народ та власні сили. Не віру в світле майбутнє чи героїчне минуле, просто віру в Народ – тут і зараз.

Я не хочу розбиратись у політичних інтригах та вступати в дискусії на тему «політики далекі від народу». Зараз не має значення, хто з них гідний стати майбутнім президентом/міністром/депутатом. Зараз важливо викарбувати в пам’яті кожного політика – з Народом потрібно рахуватись. Не перед виборами, а кожного дня. Це – моє головне завдання. Саме задля цього я веду свою боротьбу. Тут і зараз.

Я не хочу чекати чергових виборів, бо не вірю, що вони будуть чесними. Я хочу змінити систему. Я борюсь за це. Тут і зараз.

Я проти того, щоб мою країну та мене особисто грабували бандити з кабінетів влади. Я хочу це припинити. Тут і зараз.

Я не чекаю вказівок зі сцени Майдану. Я просто беру і роблю те, що можу. Просто роблю. Тут і зараз.

Я закликаю робити так кожного. Кожного, хто вірить чи зневірився. Кожного, хто впевнений чи сумнівається. Кожного, хто й досі за мирний протест чи вже втомився чекати. Просто робити. Тут і зараз.

 

Тут і зараз кожен з нас може:

У себе вдома:

-          Стежити за ситуацією та бути напоготові приїхати та захистити Майдан.

-          На знак підтримки Майдану повісити на балконі національний прапор.

-          Активно коментувати новини інтернет-ЗМІ. Особливу увагу слід приділяти новинам деяких інтернет-ЗМІ з південно-східного регіону. Не можна дозволяти провокаторам створювати під цими новинами потрібну їм «атмосферу».

-          Спростовувати повідомлення тролів та провокаторів у соцмережах. Скаржитись адміністрації соцмереж на їхні профілі.

-          Висміювати неправдиві повідомлення,  які "властьімущіє" надто часто розміщують у своїх групах у соцмережах.

-          Створювати у соцмережах некомфортну атмосферу для осіб, причетних до репресій. Розшукувати їхні профілі та (у межах закону) висловлювати їм та їхньому оточенню свій осуд.

-          Боротися з конфліктами та ворожнечею між собою. Зупиняти дискусії, які роз’єднують нас, які спровоковані «резонансними темами» (на кшталт, вкинутої з Банкової «знімемо Юлю з йолки»).

Біля свого будинку:

-          Роздрукувати готовий макет листівки (їх безліч в інтернеті) або просто надрукувати великими літерами «Банду – геть!» та розклеїти у своєму районі.

-          Особисто поспілкуватися з сусідами, родичами. Не про політику, а, наприклад, про те як син президента за два роки став мільярдером, про суддів-хабарників та «бєспрєдєльщиків» у міліцейській формі.

-          Розповсюджувати по поштових скриньках інформаційні матеріали та запрошення на акції протесту проти кривавих дій режиму.

У своєму місті:

-          Пов’язати в себе на одязі синьо-жовту стрічку.

-          Не боятись втратити роботу, відмовляючись виходити на прорежимний мітинг. Натомість інформувати громадськість про випадки тиску на роботі та пояснити своїм колегам про те, за що ми насправді боремось.

-          Розклеїти листівки з прізвищами та фотографіями безпосередніх виконавців репресій на місцях.

-          Не залишати без уваги випадки репресій. Інформувати про це громадськість.

-          Взяти участь в акції протесту біля суду чи відділку міліції або самому організувати таку акцію.

-          Бойкотувати бізнес представників «партії регіонів».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.