Тавстолобики

26 грудня 2013, 09:45
Власник сторінки
Публіцистично-громадський, аналітично нескорений, літературно відсікаючий друкач.
0
120

Хочеш не хочеш, а сьогодні у свідомості найкращих людей України

Хочеш не хочеш, а сьогодні у свідомості найкращих людей України народжуються порівняльні процеси. Та, на щастя, мені до них, як до Києва рачки. Напевно, до метафори я трохи ближче.

І це враховуючи те, що я дожився вже до того, що моя кохана відчуває проблему, яку пов'язує із тим, що я пробираюся жалістю до Товстолобика, якого перед готуванням вона просить мене, щоб я позбавив життя. Втім, не знайшовши у собі мужності, аби відшукати компроміс, я убив його.

Дітям офіційним тоном повідомив, що Товстолобик - молодець. Адже він проявив мужність і мав радість віддати Богу душу, аби ми тимчасово вгамували голод. Не кривлячи душею, я сказав, що Товстолобик - це всього-лиш риба, а не собака, кіт, корова чи, зрештою, кінь.  Проте старша доня мене справедливо поправила: папа, Товстолобик не віддав душу, а ти у нього її забрав. Добре, кажу, але він не був поміченим на протестах. Тобто, якщо Товстолобик мовчав, - і це беззаперечний факт, - то, скоріш за все, він був не проти того, аби ми його з'їли. Дітей пройняв ще глибший сум. Кохана звинуватила мене у спробах зіпсувати апетит. А я намацав у заплутаному кубельці краєчок ниточки. Та бережно ухопившись за нього двома нігтями, відвідав керамічного терпила, і, осідлавши його на 10 хвили, розплутав кубельце й змотав його у, як мені здається, правильну котушку.

Нині наше суспільство переживає очевидну проблему: невідомі бандити на джипі перестрівають журналіста Тетяну Чорновол, котра цілком відповідально - через щілину у заборі - пролила промінь світла на об'єм барлоги, у якій живе головний начальник відділу по боротьбі із бандитизмом. У результаті чого, бандити її жорстоко побили.

Для уточнення. Тетяна обрала абсолютно законне ремесло, яке задовольняє нашу допитливість, без якої нам неможливо сформувати розуміння про те, куди ж витрачаються наші податки. Європейське суспільство переживає також очевидну проблему. Не зважаючи на те, що європейці вже знають - хто, де, і в яких барлогах живе; вони знають куди витрачаються їхні податки.

Отже, нині європейці знаходяться на рівні удосконалення захисту прав гомосексуалістів. Та коли вони ставили перед нами умови: аби ми захистили своїх гомосексуалістів, то, звичайно, вони не могли мати зеленого поняття про те, що у нас на робочому місці ще й досі калічать гетеросексуалів лише за те, що вони професійно виконують свою роботу.

Відчуваєте глибину прірви?

Якщо говорити відверто (по-філософськи), то питання полягає у тому, що одна людина вперто не хоче вірити іншій людині, яка, знаходячись на нижчому рівні, говорить, що її головна проблема – це ті, хто знаходяться на рівень вище від неї.

Або іншими словами. Хтось, певно, вірить у те, що він не є для когось проблемою?
Авжеж, такі є. Але їх одиниці на мільйон.

Проте, підсумовуючи, жорстокість ховається у іншому розумінні, оскільки питання не у мені, питання у Товстолобику. Бо Товстолобиків мільйони, але у той же час Товстолобик один.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.