сКотоГеїчам під ялинку!

25 грудня 2013, 22:31
Власник сторінки
Політолог-бродяга.
0
341
сКотоГеїчам під ялинку!

Може трохи добрішими стануть?

  Надибав на днях цікаву книжечку. Думаю, шо сКотоГеїчам, та їхнім партньорам Оленям то буде дуже цікаво. Книжечка величенька, є і калікатури і тексти, всього 291 сторінка. Ось кілька з них.
  Це для Оленя. Тіпа Майдан:-)

  Наступна калікатура, то просто бальзам на серце русскім патріотам: бандерівці просять милостиню 
у Керенського:-)

"Справжня природа вірних слуг іноземної буржуазії - українських націоналістів викривається в їх нинішній поведінці. Жовто-блакитні гітлерчуки пронюхали, що в корито, яким відає Олександр Керенський, щедро посипались американські долари, і ось після швидкого переорієнтування, тавровані тризубом і свастикою пацюки з усіх смітників збігаються до цього нового для них корита."
(кінець цитати)

Тут гумористи сатирики мають на увазі "Американський комітет визволення народів Росії"
На деяких конференціях там були присутні й українські націоналісти, наприклад Полтавець-Остряниця.
Ось що про цього Полтавця говорить ПедіВікія:

Іва́н Васи́льович Полта́вець-Остряни́ця (* 26 вересня 1890БалаклеяСмілянський районЧеркащина (за іншими данимиСуботівЧигиринський районЧеркащина) – † 17 січня 1957МюнхенНімеччина)— український військовик та політичний діяч,консерватормонархіст-гетьманець, нащадок козацького роду гетьмана України Якова Остряниці, офіцер російської царської армії в роки Першої світової війни, наказний отаман Вільного Козацтва України (1917–1920). Ад'ютант гетьмана Павла Скоропадського. Генеральний писар Української Держави (1918). отаман Українського національного козачого товариства (1920–1936), у 1926 р. обраний Гетьманом Самостійної Соборної України, отаман Українського Вільного Козацтва (1936–1942), (Українського Національного Козацького Руху (1942–1945), отаман Запорозької бригади УВК Української Національної Армії.

У 1920-х роках Полтавець-Остряниця познайомився з Альфредом Розенбергом. Підтримував з ним дружні стосунки. За неперевіреними даними, на Розенбергову пропозицію Полтавець-Остряниця вступив до нацистської партії. Полтавець-Остряниця намагався вплинути на керівництво Німеччини — лобіював українську самостійність, але у ході війни навіть обіцяна спочатку автономія України німцями підтверджена не була. З 1942 р. Полтавець-Остряниця відійшов від політичної діяльності. Помер в Мюнхені у 1957 році.



  Ну а це просто красіво. Це мабуть для.... Бойка, бо ж він у нас ценітєль прекрасного:-)

  Взято ТУТ

Одним файлом і з хорошою якістю можна скачати ТУТ

Далі буде.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.