Сюзерени і Васали ХХІ століття.

20 грудня 2013, 21:16
Власник сторінки
0
197
Сюзерени і Васали ХХІ століття.

Коли Віктор Федорович їхав до Москви, у нас ще був президент. На дворі 21 грудня... в Києві революційний майдан... на носі празники... І ми, навіть не здогадуємося, що вже чотири дні живемо зовсім в

Ми тяжко зараз гадаємо над питанням "в чем подвох?". А "подвоху" просто немає. Все чесно. Чесно, як може бути у відносинах сюзерена із своїми васалами.
     Чотири дні тому сталося те, про що багато хто здогадувався коли задавав собі запитання: - що буде, коли Янукович здобуде перемогу в президентських виборах? Ми не просто здогадувалися, ми знали хто такий Віктор Федорович, і чого він хоче. Ось в чому вся трагедія.
     Потім, після підписання угоди, Путін з Януковичем давали прес конференції. А  ми слухали зашифровані послання Віктора Федоровича, та тяжко гадали і продовжуємо гадати, де ті таємні угоди, за якими наш гарант продає державу Вові. А їх просто не має.
Путіну не потрібна Україна як складова Російської Федерації. 
Для Путіна небезпечна Україна як держава з європейськими цінностями. 
Путіну потрібен диктатор з авторитарною Україною.
Такий самий, як диктатор Путін. Путіну потрібен клуб диктаторів з авторитарними механізмами правління, котрі би гарантували один одному пожиттєве правління своїми нещасними народами, чим по суті і є ТС, - клуб диктаторів на правах васалів з сюзереном, котрий має можливість забезпечити народам своїх васалів сіру, і не дуже ситу бідність. (щоб  з голоду не помирали, нафтодоларів має стати).
     І ось він визрів, розцвів і змужнів в обличчі всіма нами любимого Віктора Федоровича, для котрого підтримка Володимира Володимировича, є так само життєво необхідна. Без нього Віктору Федоровичу і команді не зберегти все зароблене в минулому і майбутньому непосильним трудом.
Віктор Федорович став членом клубу, от і вся таємність. 
І для того йому навіть не треба вступати в ТС.
З Росії в Україну він повернувся в зовсім іншому статусі.

Ми не привітали нашого Віктора Федоровича. Вже не президента. Так само як Україна вже не демократична республіка.
Це не чемно з нашого боку.

Ave imperator morituri te salutant!!!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.