ВИБАЧТЕ НАМ, ДІТИ!

20 грудня 2013, 08:50
Власник сторінки
художник-дизайнер
0
301

За те , що в нас така влада...

  Хочу підбадьорити тих, хто не впевнений в собі, або вагається в своїй корисності, або просто інертно і занадто повільно діє навіть після прийняття рішень. Будьте рішучими і твердими духом-тільки тоді можливо щось змінити в житті і історіі!
    Якщо ми маємо таку владу, то це свідчить про те, що більшість з тих хто мав-би насправді нею бути свого часу і були  тими, занадто скромними, невпевненими в собі, недооцінювали свої особисті здібності,або просто не ДІЯЛИ,а тільки говорили, аналізували, розуміли як треба робити правильно, давали поради , критикували-І ВСЕ! Вся "діяльність " завершувалась в "гарячих" головах і "гарячих" серцях за гарячим чаєм і кухонним столом! От так і буває, що особиста скромністЬ-може стати ворогом цілям і прогресу багатьох.
   Бо мало одержати откровення-його ще потрібно втілити в життя. Маючи гіркий особистий досвід з цього приводу,хочу надихнути нове покоління до більш рішучих ДІЙ. Можливо ваша рішучість не буде подобатись вашим рідним чи близьким- не дайте себе зупинити. " Помиляйся-але не зупиняйся"- це шлях успіху. Бо не помиляється тільки той, хто взагалі нічого не робить.
   Теперішній час- час швидкоплинний,  прискорений втричі. Тож і діяти потрібно швидше,чим раз у 100 років. 
 Майдан- це історична подія в муках народженої нації-УКРАЇНЦІВ! Звичайно виношувалась вона не одне століття, полита потом і кров"ю наших предків.Але, як і  жінка народжує дитину після певного періоду часу, так і націі прийшов час народжуватись саме тепер.
 22 -роки тому, коли Україна юридично стала самостійною державою, це було зафіксовано тільки на паперах, але не в головах і не в серцях!.  Бо насправді самостійність-це велика відповідальність! Те що тоді трапилось враз, без ,як-то кажуть,підготовки і попередження-це щось схоже на  вигнання "з родини". Бо так воно й було. Жили собі й жили, всі разом,на величезній території однією дружною сім"єю "в одній хаті." Границь не було, можна було поїхати в будь-яке місто чи місце і скрізь було як у своєму домі. І тут раптом- ба-бах, як грім з ясного неба! Розбіглись по особистих кімнатах і позачиняли двері! Та якби тільки це, розбіглись, розділились і можна було б жити дальше, то ж і устрій змінився в кардинально - протилежному ,для нашого розуміння, напрямку!! 70 років наші вожді проповідували, доказували переваги соціалізму,виховували нас в колективістському дусі, з чим я особисто абсолютно згідна і по нині. І ось вам другий грім з ясного неба- капіталізм. Оце так"кидалово"!! Не бачене і не чуване у всьому світі! мабудь тільки над нами проводяться такі екстремальні експерименти розвитку, а може навпаки -спроба знищення, бо щось більше схоже саме на це.! Адже ще вчора він, той самий капіталізм, був ненависний нам всіми фібрами душі, а тут раптом ми ПОВИННІ прийняти його, як виявилось , добровільно,та ще й разом з нашими ,раптом на очах розбагатілими, керманичами! 
  Народові було зовсім не зрозумілим їх збагачення, бо ж тільки вчора були всі рівні. А сьогодні Петя враз став мільйонером. Це вже потім ,якось потихеньку, стало усвідомлюватись- "так виходить нас обікрали!!!!", та ще й свої!!!
 Ще з давніх -давен злодійові відрубували спочатку пальця, а якщо він і далі крав-йому відрубували руку. Жорстоко, так. Але ніхто не роздумує що робити з рукою, коли в людини гангрена- її ампутують, щоб спасти саму людину. От так і гріх, його кінець- смерть. Залишати його, це значить вмерти,тільки повільніше. 
Це стосується кожної людини і нації в цілому. Ми вмирали ці 22 роки бо нами керували і керують бандити і злодії. Зло не може породжувати життя, воно його заберає . Це проявляється у всіх сферах-психологічно морально і фізично. Ви тільки проаналізуйте кількість і розміри наших кладовищ- це ж багатомільйонні міста мерців! І серед них не старці-що відійшли за віком, а 2/3, то люди середнього і молодого віку. Ось вам сучасний голодомор, геноцид свого народу.! І це знищення продовжується і продовжується, а розбійники , злодії і вбивці -жиріють і жиріють!! А чому, тому що ми самі позволили їм це робити з нами ! З нашої мовчазної, несміливої, скромної згоди вони продовжують вбивати і красти .І до-поки зло не буде покаране-воно загноїть все суспільство, гангрена- то страшна хвороба, поширюється швидко і практично НЕВИЛІКОВНА! Ось чому потрібна ампутація. 
  Теперішня влада- це  гангрена нашого суспільства, яку необхідно якнайшвидше ампутувати. Тільки тоді почнеться розвиток країни. Фашистів було покарано і народ Німеччини покаявся за їх злодіяння перед усім світом і тільки тоді нація встала з колін і оздоровилась морально і фізично у всіх сферах життя.
 У нас є свої фашисти, виходці з комуністів, які захопили у нас все- владу, гроші, життя! І якщо ми не покараєм їх за всі їх злодіяння- вони будуть знущатись і далі над нами і над нашими дітьми. Прикладом є Росія. Кров на ній ще з часів Івана Грозного. Прокляття вбивств і винищиння свого народу продовжується до сих пір. І вони не збираються щось усвідомлювати , або в чомусь каятись, вони тільки гордяться собою і своєю " непредсказуемой" , а по суті дикою  душею. Коріння нашої влади тягнеться саме туди, там початок "гангрени."
 Тож не бійтеся ви, ті що бачать дальше, глибше і ширше! Дійте сміливо і рішуче, ваша бездіяльність може коштувати мільйонів життів майбутніх поколінь. Ми , ваші батьки, не спроможні були так швидко усвідомити що знами сталось у ці 22 роки. Більшість з нас вже повмирали, можливо передчасно і це теж на совісті цих палачів і бандитів. Якась кількість нас є вашим тягарем, бо вам не дають ці бандити працювати і нормально забезпечувати сім"ї. Але я хочу особисто від себе і від усіх нас,ваших батьків ПОПРОСИТИ ВИБАЧЕННЯ  У ВАС, НАШИХ ДІТЕЙ ЗА ТЕ, ЩО МИ БУЛИ БЕЗДІЯЛЬНІ ВСІ ЦІ РОКИ І З НАШОЇ МОВЧАЗНОЇ ЗГОДИ, НАШОЇ ІНЕРТНОСТІ І НЕСМІЛИВОСТ І-- ЗЛОДІЇ І БАНДИТИ правлять і нами і вами.  Тепер же ,справа за вами , довершіть те, чого ми не спроможні були зробити. А нам залишається тільки молитись за вас!
  






Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.