Джон Маккейн до Євромайдану: США разом з вами (відео)

16 грудня 2013, 13:05
Власник сторінки
Цар, ватажок народів
0
384

На Майдані була, я у нього вірю. Хочу жити у Европі, а не у Сибіру. (с)


Lenin, go south! (Лєнін, на йух!)


Грицько Кромєшний.
у фокусі
Фотограф

Записам вчора промову Маккейна. Не дуже здало, поки штатив розкрутив, поки націлився.. Айо! :) Він вже встиг половину промови сказать. :) Швидкий який. Гиги.. Тут, повна версія =


Folknery / Фолькнери - Єврогойдалка (На Майдані була)

Джон Сідней Маккейн
John Sidney McCain III Джон Сідней МаккейнJohn Sidney McCain III

Джон Сі́дней Макке́йн ІІІ (англ. John Sidney McCain III; *29 серпня, 1936 в американській зоні Панамського каналу) — американський політик від Республіканської партії США, сенатор від штату Аризона.

Джон Маккейн народився в м. Коко-Соло, в американській зоні Панамського каналу. Він син і онук адміралів військово-морського флоту США. Після закінчення середньої школи в Вірджинії він продовжив навчання в Військово-Морській Академії США в м. Аннаполіс. Після закінчення академії (1958) у званні енсіна він продовжив льотні навчання та став флотським пілотом у 1960. В ранзі лейтенант-командера військово-морської авіації служив у В'єтнамі під час військових дій США в цій країні. У В'єтнамі він потрапив в полон, і провів там п'ять з половиною років з 1967 по 1973 рр.

Після звільнення з полону Маккейн продовжив службу у ВМС США, але в зв'язку з погіршенням стану здоров'я пішов у відставку у 1981 р. За час служби Джон Маккейн отримав низку бойових нагород.

Маккейн обирався в Конгрес США від Аризони, в Палату представників в 1982 р., та в Сенат в 1986 р., де він перебуває вже на четвертому терміні. Джон Маккейн був кандидатом на посаду президента в 2000 році, однак він отримав поразку від Джорджа Буша під час номінації від Республіканської партії США. 25 квітня 2007 Джон Маккейн оголосив про свій намір балотуватися від Республіканської партії на посаду президента США на виборах у 2008 році. В результаті виборів 2008 р. Джон Маккейн програв кандидатові від Демократичної партії Бараку Обамі.

Сенатор Джон МакКейн: Якщо влада України практикуватиме репресії, мають бути санкції

94 15.12.2013 _ Сергій Лещенко, Павло Шеремет, УП

"Я бачив чимало цікавих речей у своєму житті. Але мені здається, що з тим явищем, яке я бачу зараз, навряд чи щось може зрівнятися. Ентузіазм і дисципліна сотень тисяч людей неймовірна, це вражає!"

============

Від себе. Дід МакКейн, знає що каже. Я сам дід. Підтримую, Америка, будь послідовною!!  :) :) :)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.