Велика фальсифікація проамериканської опозиції

16 грудня 2013, 11:40
Власник сторінки
0
173

Велика фальсифікація проамериканської опозиції

Те, що новини останні два тижні формують не редакційні ради телеканалів та інших ЗМІ, а держдеп, вже є навіть не припущенням, а констатацією факту. Люта ненависть до всього і всіх, що має або нейтральну, або, «не доведи Господь», іншу думку щодо «євромайдану», ллється безперервним потоком на очі та вуха громадян.
При цьому, «демократичні» ЗМІ вже не переймаються джерелами інформації, подачею іншої точки зору чи просто банальною оцінкою – правда чи брехня. Заокеанська установка, приправлена «пургою» піар-штабів опозиції, означає «відразу в ТОП». І не важливо, що будуть думати громадяни – головне виграти розпочату США інформаційну війну. Таке собі масоване бомбардування.
Останній «фейки» (завідомо неправдиві повідомлення) стосуються оприлюднених Інтернет-ресурсом «Американська правда» (вибачте – «Українська правда», іще раз вибачте – «Європейська правда», а якщо вже геть точно - то «US Ambassу Правда») нібито протоколів допиту Олександра Попова, Влодимира Сівковича та колишнього керівника київської міліції Коряка.
На перший погляд – нібито справжні. А на справді – повний «фейк», де 10 відсотків правди, а решта  - ретельно спланована фальсифікація. Ще 13 листопада генпрокуратурою були опитані по іншим кримінальним справам окремі особи, серед яких значився громадянин зі співзвучним прізвищем Олександр Попов. Проте із зовсім іншим “по- батькові”. Геббелівські працівники АНБ (Агенція національної безпеки США, яка спланувала і організувала міф під назвою «11 вересня»), які вже другий місяць переховуються в Посольстві США в Україні, отримали копії протоколів допиту «Попова», інші типові протоколи допитів ГПУ та власноруч написані декларації про доходи Сівковича і Коряка, за добу «зліпили» фейкові «документи», які були розігнані через «УП».
Задум? Як завжди – заставити виправдовуватись. А суспільство в таких випадках, за давніми законами соціальних технологій, в переважній більшості вже не повірить. Паралельно інформація з фейковими «протоколами» розганялась (з люб’язною поміткою «важливо» ) через піар-служби Кличка, Яценюка і трішки «Свободи».
Пані Притуло, цілком зрозуміло, що вам все одно – американський паспорт і достатньо коштів на заготовлений чартер до Франкфурту, а потім з дозаправкою через океан, але ж ви тупо підставляєте величезну купу людей! Хоча до чого тут сентименти – методики роботи міністерства пропаганди фашистів, яким вас люб’язно навчили американські фальсифікатори, не передбачають пошуків правди. То вже не ображайтеся, коли від приватизованого вами сайту Георгія Гонзадзе відвернеться останній «офісний хом’ячок». Зароблятимете на безбідне життя написанням книг за океаном, як це небезуспішно робив запроданець розвідник Різун. Тільки його криги називались «Криголам», а для ваших вже готова назва «гівномет»…

Автор - Іван Ватрів, “Громадський журналіст”
Ресурс - http://cjour.net/post/70152959972
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.