В.ЯНУКОВИЧ ВИЙШОВ З КОМИ, А В.КЛІЧКО – СПАЛИВСЯ…

15 грудня 2013, 11:05
Власник сторінки
0
221
В.ЯНУКОВИЧ ВИЙШОВ З КОМИ, А В.КЛІЧКО – СПАЛИВСЯ…

Про "політичну кому " Януковича, "самоспалення" Клічка, "політичного гінеколога" Тягнибока та "іудушку Троцького (Яценюка)"...

ПРОФЕСОР ПОЛІТОЛОГІЇ ВАЛЕРІЙ БЕБИК: «В.ЯНУКОВИЧ ВИЙШОВ З КОМИ, А В.КЛІЧКО – СПАЛИВСЯ…»
Про "політичну кому" Януковича, "самоспалення" Клічка, "політичного гінеколога" Тягнибока та "іудушку Троцького (Яценюка)"...


Коментуючи на прохання сайту «ПОЛІТОЛОГ@UA» події після круглого столу влади і опозиції у Палаці «Україна» та звільнення Президентом України В.Януковичем голови КМДА О.Попова та заступника секретаря РНБО В.Сівковича, проф. ВАЛЕРІЙ БЕБИК образно підсумував: «В.Янукович вийшов з коми, а В.Клічко – спалився…» 

Проте, вихід В.Януковича з глибокої політико-медичної коми після двох півмільйонних маніфестації українців 1 і 8 грудня 2013р. та героїчної оборони Майдану, на думку голови Всеукраїнської асоціації політичних наук (ВАПН), не означає політичного одужання, хоча й понижує градус протистояння в українському суспільстві.

Головна причина – прагнення перекласти відповідальність на політичних невдах «першої політичної ліги» правлячої коаліції регіоналів-комуністів, не чіпаючи гравців основного складу «вищої політичної ліги».

Наприклад, О.Попов провалив своє завдання в Києві, не зміг переламати громадську думку на користь «донецьких» і не захистив пам’ятник В.Леніну на Бесарабці. Саме тому регіонали і побоялись провести вибори київського міського голови та Київради, грубо порушивши при тому Конституцію України і підставивши таким чином В.Януковича як гаранта Конституції.

На думку В.Бебика, це теж сприяло тому, що сотні тисяч киян, незадоволених ліквідацією районних рад у Києві, узурпацією влади регіоналами в столиці, безпрецедентною корупцією та придушенням малого бізнесу, вийшли на вулиці після фашистського побиття студентів.

А В.Сівкович, який «тупо виконав команду» секретаря РНБО А.Клюєва про постановку новорічної ялинки на крові українських студентів, ймовірно, виконував разом з О.Поповим ще й вказівки від своїх колишніх шефів у Москві.

Вся справа в тому, що О.Попов і В.Сівкович – кадрові працівники КГБ. А в спецслужбах, на відміну від армії, виводять з резерву лише після природної смерті або фізичної ліквідації.

Що стосується В.Клічка, голова ВАПН відмітив, що непогано зарекомендувавши себе під час протистоянь на Майдані, В.Клічко «спалив себе» як потенційний кандидат у президенти під час круглого столу.

Мало того, що він перейшов у своєму виступі на російську мову. На додаток до того він почав вимагати від В.Януковича відставки, наводячи аналогічний приклад Л.Кравчука. Останній, як відомо, у 1994р. під тиском шахтарських страйків, організованих «донецькими», був змушений піти на одночасні позачергові президентські і парламентські вибори.

На думку В.Бебика, це була серйозна тактична помилка В.Клічка, який передчасно «розкрився» і пішов в лобову атаку, замість того, щоб домовитися про озвучення цієї вимоги «політичним гінекологом» О.Тягнибоком чи А.Яценюком, котрий дедалі більше входить в роль «іудушки Троцького», якого любив так іменувати В.Ульянов (він же – Ленін»).
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.