Вы не представляете какое огромное количество москалей за вас переживают...

13 грудня 2013, 10:52
Власник сторінки
Цар, ватажок народів
0
229

и поддерживают!!!))) Ну шо, френди і френдиці, прийшов час потрусить москалів?


З 5 серпня ПриватБанк пропонує послугу вiдправки грошових переказiв PrivatMoney з Росiї в Україну без комiсiй Як повiдомили в банку, вiдправити безкоштовний переказ в Україну можна в будь-якому вiддiленнi, через бiльш як 1900 банкоматiв або 560 термiналiв самообслуговування росiйського ПриватБанку. Також без комiсiї можна вiдправляти грошi в Україну через понад 120000 QIWI термiналiв, бiльш нiж 5000 термiналiв «Елекснет» i у вiддiленнях банкiв-партнерiв PrivatMoney у Росiї.

"Money" - Liza Minnelli, Joel Grey

Ехх.. Куплю собі новий кулемет, горілки і підемо до дівчат! :)

Братья славяне! Шлітє дєньгі, оні вам, красівим, нє нужни!! :)

С 5 августа ПриватБанк предлагает услугу отправки денежных переводов PrivatMoney из России в Украину без комиссий Как сообщили в банке , отправить бесплатный перевод в Украину можно в любом отделении , через более 1900 банкоматов или 560 терминалов самообслуживания российского ПриватБанка . Также без комиссии можно отправлять деньги в Украину из-за более 120000 QIWI терминалов , более чем 5000 терминалов « Элекснет » i в отделениях банков - партнеров PrivatMoney в России .


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.