Український керівник CIS-EMO вийшов з організації на знак протесту...

12 грудня 2013, 19:15
Власник сторінки
всеукраїнська незалежна профспілка
0
186
Український керівник CIS-EMO вийшов з організації на знак протесту...

11 грудня 2013 року Олег Верник заявив про свій вихід з організації CIS-EMO на знак протесту проти заяви своїх російських колег про необхідність переносу виборів по п’яти «проблемних» округах

11 грудня 2013 року керівник української філії Міжнародної організації по спостереженню за виборами CIS-EMO Олег Верник заявив про свій вихід з організації CIS-EMOЦей крок був викликаний публічною заявою його російських колег по організації О.Бедрицького, С. Бишока та В.Артеменко на учорашній прес-конференції в інформагенції «Інтерфакс-Україна» (http://interfax.com.ua/news/press-conference/181059.html) про необхідність переносу виборів по п’яти «проблемних» округах з 15 грудня 2013 року на більш віддалений термін через «гостру політичну кризу» в Україні

Олег Верник впевнений, що ця провокація його російських колег не має жодного відношення до мандату місії міжнародного спостереження за виборами і дуже нагадує виконання замовного доручення певної політичної сили. Олег Верник висловив впевненість, що громадянське суспільство України і пересічні виборці не дозволять перенести довибори у п’яти «проблемних» округах і вони відбудуться демократично, прозоро та у відповідності до всіх європейських електоральних стандартів. На думку Олега Верника, на разі не має жодних юридичних чи морально-етичних підстав для переносу виборів в «проблемних округах». 

За словами Верника, протягом тривалого часу він в якості експерта з міжнародного виборчого права та керівника української філії CIS-EMO (центральний  офіс в Москві) намагався зменшити російські геополітичні впливи на роботу організації, але ж зараз він вже не бачить такої можливості.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.