Виявляється це… Всеукраїнський урок «Права людини»

11 грудня 2013, 21:25
Власник сторінки
0
132
Виявляється це… Всеукраїнський урок «Права людини»

А Ви про що подумали?

А Ви про що подумали?

«МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ ПРОВЕЛО ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ УРОК «ПРАВА ЛЮДИНИ»

Міністерство юстиції України спільно з Координаційною радою молодих юристів України при Мін’юсті провело Всеукраїнський урок «Права людини».

Урок проводився за участі представників офісу Урядового уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини, керівників Координаційної ради молодих юристів, студентів, гімназистів та школярів – всього понад 150 учасників.

Під час уроку присутнім була представлена важлива інформація щодо захисту прав людини, поінформовано про роботу як вітчизняних, так і закордонних інституцій, які відстоюють права людини та поширюють інформацію про правові стандарти.

Характерним для уроку було те, що правову інформацію присутнім надавали саме практикуючі юристи, які ділились своїм професійним досвідом та реальними прикладами.

Сьогодні нам під час Уроку розповідали про Європейський суд з прав людини, зокрема, було дуже цікаво почути про вирішення конкретних справ щодо відстоювання цією інституцією прав людини і відновлення справедливості. Це дуже важливо для забезпечення прав та гарантій громадян, - поділилась своїм враженням від Всеукраїнського уроку «Права людини» студентка-другокурсниця юридичного факультету Європейського університету Олена Ахтаніна.

Важливо виховувати молодих юристів на конкретних прикладах, доносити до них свій досвід та практичні напрацювання. Саме для цього і проводиться урок «Права людини», де молодь безпосередньо може з цим познайомитись, - наголосила заступник начальника експертно-методичного відділу Секретаріату Урядового уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини Наталя Щербина.

Нагадаємо, з 9 по 14 грудня проходить Всеукраїнський тиждень права, в рамках якого пройде фінальна частина Міжнародного правничого конкурсу імені В.М.Корецького, виставка-форум «Правники – суспільству», майстер-класи відомих правників, конкурси, турніри тощо. 10.12.2013».

Так я теж про те саме думав! А виявляється… неправильно думав.

І тиждень права продовжується. Мабуть, це про нього на УП так добре розповів сьогодні Андрій Пишний.

І Віталій Володимирович на вказане, мабуть, відгукнувся, маючі на увазі позицію міністра юстиції.

Бо у нас же згідно із ст.8 Конституції «Визнається і діє принцип Верховенства Права».

Амінь!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.